۵ (۱۰۰%) ۱۵ votes

بیزینس پلن برای ویزای کانادا  – بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی فدرال کانادا

 Self-Employed Immigrant to Canada

بیزینس پلن برای ویزای کانادا – مدارک مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی Self-Employed-Immigrant-to-Canada

 مهاجرت خود اشتغالی به کانادا چیست و چگونه است ؟

” خود اشتغال ” فردی است که قصد دارد که از خارج از کانادا وارد بازار کار کشور کانادا شود. این فرد به  عنوان یک نیروی کار خارجی محسوب می‌شود. این فردی اگر تمام شرایط مورد نیاز دولت کانادا داشته باشید ، پس از ورود به خاک کانادا ، از نظر دولت کانادا ، هیچ فرقی با سایر افرادی که اجزای کار در کانادا را دارند ، نخواهد داشت.

مهاجرت خود اشتغالی به کانادا دارای دو بخش اصلی :

  • تهیه مدارک مورد نظر دولت کانادا.
  • قانع کردن مامور بررسی مدارک ( آفیسر مهاجرت ) که در سفارت کانادا حضور دارد.

شما با ارائه مدارک مستدل ، باید آفیسر مهاجرت کانادا را قانع نمایید که می‌توانید کسب‌وکار شخصی خودتان را در کانادا راه‌اندازی نمایید . باید به آفیسر اداره مهاجرت کانادا نشان دهید که :

  • فردی حرفه‌ای و با تجربه هستید
  • می‌تواند در کانادا کسب درآمد نمایید ( اصطلاحا ثروت ساز است )

در گزینه ۱ دیده می‌شود ، کلید موفقیت در اخذ اقامت دائم کانادا از طریق خود اشتغالی این است که بتوانید اثبات کنید که شما در کار خود حرفه‌ای هستید و دارای “تجربه کاری” مرتبط میباشید. گزینه ۲ نیز بیانگر این مسئله است که فرد باید اثبات نماید که تمایل به خود اشتغال ماندن در کانادا دارد . به این معنا که برای کار در کانادا و ایجاد ثروت در این کشور دارای یک برنامه مشخص است.

اثبات توانمندی راه اندازی کسب‌وکار را در کانادا

فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی باید بتواند اثبات نماید که توانمندی راه‌اندازی کسب‌وکار را در کانادا را دارد و اثبات نماید که می‌تواند این کسب‌وکار را حفظ نماید.

مدارک مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

دقت نمایید که ما از کلمه “اثبات” استفاده می‌نماییم . این اثبات به معنای وجود دو نوع مدرک بسیار مهم در پرونده متقاضی است.

  • مدارکی که نشان می‌دهد فرد در طی حداقل ۲ سال گذشته در این شغل به صورت خود اشتغال، مشغول به کار بوده است.
  • سند که نشان‌دهنده برنامه آینده شما برای کسب درآمد است. این سند همان سند کسب‌وکار / طرح توجیهی / طرح کسب‌وکار تجاری Business Plan است.

ویژگی‌های بیزینس پلن برای ویزای کانادا

شما باید بسیار دقت نمایید که زمان زیادی برای دریافت ویزای مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی  اختصاص دهید. اگر مدارک مورد نیاز به درستی به سفارت ارائه نشود، چه کسی ضرر می‌نماید ؟ شما یا فردی که به شما قول داده بود که یک بیزینس پلن حرفه‌ای به شما افروخته است ؟

  • بیزینس پلن برای ویزای کانادا باید توسط یک متخصص نوشته شود که دارای تجربه و دانش باشد . زیرا که آن بیزینس پلن :
  1. فقط شامل تحلیل مالی است.
  2. پیش از شما ، به تعداد زیادی از افراد فروخته شده است.
  3. اعداد و ارقام ساخته ذهن نویسنده است.
  • بیزینس پلن برای ویزای کانادا باید بتواند اثبات کند شما ، بازار کانادا را کامل می‌شناسید. نویسنده باید حداقل تا فرودگاه امام خمینی رفته باشد . بیزینس پلنی که از مقابل دانشگاه تهران با ۱۰ هزار تومان تهیه شده باشد ، حتما منجر به رد پرونده شما خواهد بود. باید بدانید که فرد نویسنده باید با فرهنگ کشورهای غربی آشنا باشد تا بتواند بازار آن کشور را از دید فرهنگی نیز تحلیل نماید.
  • بیزینس پلن برای ویزای کانادا باید بتواند اثبات نماید که شما می‌خواهید این کسب‌وکار را برای حداقل ۵ سال در آن کشور ادامه دهید و موجب ایجاد ثروت و ارزش برای کشور کانادا خواهید بود.
  • بیزینس پلن برای ویزای کانادا باید بتواند اثبات نماید که شما درامد کافی برای پوشش هزینه زندگی خود و خانواده خویش در کانادا را دارید.

بیزینس پلن برای ویزای کانادا باید بر اساس استاندار مورد تایید کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکای شمالی باشد که علاوه بر تحلیل مالی ، نیاز به تحلیل فروش ، منابع انسانی ، تحلیل ریسک ، تحلیل اقتصاد خرد و کلان ، تحلیل استراتژیک  ، …. دارد و در حداقل ۴۵ صفحه با فونت ۱۲ خواهد بود.

امتیازبندی ویزای خود اشتغالی :

اگر نگاهی به شیوه امتیازبندی  برای مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی بی اندازید ، خواهید دید که حداقل امتیاز لازم برای گرفتن ویزا ۳۵ امتیاز است.

  • تجربه کاری مرتبط :  ۳۵ امتیاز
  • مهارت در زبان انگلیسی یا زیان فرانسوی :   ۲۴ امتیاز
  • سن متقاضی :   ۱۰ امتیاز
  • انطباق پذیری با شرایط فرهنگی و اجتماعی کانادا :  ۶ امتیاز
  • سطح تحصیلات : ۲۵ امتیاز

توجه نمایید که اگر شما تجربه و مهارت داشته باشید اما باید این تجربه و مهارت را  با ارائه یک بیزینس پلن حرفه‌ای ، به آفیسر پرونده خود نشان دهید، تا ۳۵ نمره را از دریافت نمایید والا پرونده شما رد می‌شود ، زیرا کل درخواست شما بر اساس درخواست ویزای کار است ، حتی اگر شما سایر نمرات را به صورت کامل هم دریافت نمایید ، باز پرونده شما رد خواهد شد.  باید در این بیزینس پلن نشان داده شود که چگونه این تجربه و مهارت در بازار کار کانادا به کار گرفته می‌شود. باید آینده را برای آفیسر به درستی و بر اساس اطلاعات واقعی ترسیم نمایید.

امتیاز برای تجربه : حداکثر ۳۵ امتیاز

تجربیات باید مرتبط به یک دوره پنج ساله قبل از امضای درخواست ویزا باشد. به حداقل ۲ سال که سایر سایت‌ها نوشته‌اند اصلا بسنده ننمایید ، زیرا آنان با فرهنگ کار کانادا آشنا نیستند و فقط سایت‌ها را ترجمه نموده‌اند . در فرهنگ کار کشور کانادا ، فردی که ۲ سال سابقه کار دارد ، عملا یک غیرحرفه‌ای است. بنابراین به دنبال حداقل ۲ سال نباشید. کانادا به فرد حرفه‌ای نیاز دارید. هر چه امتیاز این تجربه پایین‌تر باشد، شانس دریافت ویزا کمتر است.

  • دو سال تجربه مرتبط ۲۰ امتیاز
  • سه سال تجربه مرتبط ۲۵ امتیاز
  • چهار سال تجربه مربوطه ۳۰ امتیاز
  • پنج سال تجربه مربوطه ۳۵ امتیاز

امتیاز برای تحصیلات : حداکثر ۲۵ امتیاز

  • یک مدرک کارشناسی ارشد یا D. و حداقل ۱۷ سال تحصیلی تمام‌وقت. ۲۵ امتیاز
  • شما دارای دو یا چند رشته تحصیلی در سطح کارشناسی و حداقل ۱۵ سال تحصیلی تمام‌وقت. ۲۲ امتیاز
  • یک دیپلم سه ساله، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل ۱۵ سال تحصیلی تمام‌وقت. ۲۲ امتیاز
  • مدرک تحصیلی دو ساله یا بالاتر در سطح لیسانس و حداقل ۱۴ سال تحصیلی تمام وقت. ۲۰ امتیاز
  • یک دیپلم دو ساله، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل ۱۴ سال تحصیلی تمام وقت. ۲۰ امتیاز
  • یک سال تحصیل در رشته کارشناسی و حداقل ۱۳ سال تحصیلی تمام وقت. ۱۵ امتیاز
  • دیپلم یک ساله، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل ۱۳ سال تحصیلی تمام وقت. ۱۵ امتیاز
  • دیپلم یک ساله، گواهی تجارت یا کارآموزی و حداقل ۱۲ سال تحصیلی تمام وقت. ۱۲ امتیاز
  • فقط مدرک دیپلم دبیرستان دارید . ۵ امتیاز

امتیازات برای سن : حداکثر ۱۰ امتیاز

با توجه به سن شما در زمانی که درخواست شما ارسال می‌شود، امتیازات داده می‌شود

سنامتیاز
زیر ۱۶ سال۰
۱۷۲
۱۸۴
۱۹۶
۲۰۸
۲۱–۴۹۱۰
۵۰۸
۵۱۶
۵۲۴
۵۳۲
۵۴+۰

امتیازات مهاجرت خود اشتغالی در سایت اصلی اداره مهاجرت کانادا 

این مطلب را نیز حتما مطالعه نمایید :

مطالب مرتبط