۵ (۱۰۰%) ۲۰ votes

طرح توجیهی برای مهاجرت به کانادا از طریق شرکت استارتاپ Startup ( ویزای کانادا )

طرح توجیهی برای مهاجرت به کانادا ( برنامه ویزای کانادا از طریق استارت آپ Start-up Visa Program ) یکی از مدارک ضروری برای دریافت این نوع از ویزای کانادا است. اگر تاکنون به دنبال راه های مهاجرات به کانادا بوده‌اید ، آیا به دنبال مهاجرت به کانادا از طریق از طریق خود اشتغالی هستید ، آیا بین راه‌های مهاجرت به کانادا سردرگم شده‌اید ؟ ما در این مقاله موراد نیاز برای دریافت این نوع روش جدید مهاجرت به کانادا را برایتان شرح خواهیم داد.

برنامه ویزای استارت آپ به مهاجران کارآفرین اقامت دائم میدهد در حالیکه به آنها کمک می کند تا در کانادا استقرار پیدا کنند. این برنامه مهاجران کارآفرین را تشویق می کند تا شرکت های شان را در کانادا رشد دهند. متقاضیان موفق با سازمان های بخش خصوصی کانادا ارتباط داده می شوند،‌ و از این طریق می توانند سرمایه مالی،‌ راهنمایی و تخصص لازم را برای شروع و عملیاتی کردن شرکت های خود در کانادا به دست آورند.

 

طرح توجیهی مهاجرت به کانادا از طریق شرکت استارتاپ Startup ( ویزای کانادا ) Business-plan-Start-up-Visa-CANADA

ویزای خوداشتغالی کانادا یا ویزای استارتاپ کانادا  ؟

شاید اگر سرمایه کمی دارید و هنرمند ، ورزشکار و یا کشاورز هستید ، پیشنهاد ما به شما اقامت کانادا از طریق ویزای خود اشتغالی کانادا است. اما اگر سرمایه مناسبی دارید و به دنبال تأسیس یک شرکت در کانادا با دریافت کمک مالی برای توسعه آن هستید ، از برنامه ویزای خود اشتغالی کانادا استفاده نمایید. این روش کمی زمان‌بر است.

 به جرئت می‌توان گفت که بهترین روش برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا PR ، ویزای استارتاپ کانادا ( استارت آپ ویزا کانادا ) است. فرایند ویزای استارت آپ کانادا به کمک یک شرکت واسط تحت عنوان شرکت شتاب دهنده کانادایی ( انکوباتور کانادایی ) تسهیل می‌گردد. این روش زیر یک سال شما را به ویزای کانادا می‌رساند.

استارتاپ یعنی چه ؟ ( استارت آپ  Start-up )

استارتاپ یک شرکت جوان است که در مرحله اولیه و آغازین فعالیت خود شروع به توسعه می‌نماید. شرکت استارتاپ معمولا کوچک و برای پایین نگه داشتن هزینه‌ها ، توسط خود مؤسسین و یک نفر اداره می‌گردد. شرکت استارتاپ محصول و خدمتی را ارائه می‌دهد که در جایی دیگر قابل‌دستیابی در بازار نیست و یا مؤسسین شرکت استارتاپ معتقد هستند که محصول یا خدمت مشابه با کیفیت بسیار پایین به بازار عرضه می‌شود.

در مراحل اولیه ، میزان هزینه‌ها از درآمد شرکت استارتاپ بالاتر است ، زیرا که ایده خود را به مرحله توسعه ، آزمایش و بازاریابی ، برندسازی و تبلیغات رسانده‌اند. این شرکت‌ها در این مرحله نیاز به کمک مالی دارند. کمک مالی به استارتاپ ممکن است از طریق روش‌های سنتی مانند وام بانکی ، قرض از دوستان ، کمک‌های دولتی رخ دهد.

شرکت شتاب دهنده یا مرکز رشد / انکوباتور Incubator

شرکت شتاب‌دهنده  (در ادبیات حقوقی کانادا این شرکت جزء شرکت‌های منصوب و تایید شده از سوی دولت هستند Designated  Organization ) ، شرکتی است که با حمایت از مالی و مشاوره‌ای سعی دارند که این شرکت استارتاپ را در مرحله طفولیت سرپا نگه داشته و به مرحله رشد برساند. شرکت شتاب دهنده در ازای دریافت بخشی از سهام شرکت استارتاپ  ( درصدی از مالکیت شرکت ) این کمک مالی را انجام می‌دهد. شاید به زبان عامیانه می‌توان گفت که انکوباتور بر ایده شما سرمایه گذاری می‌کند و در ازای آن درصدی از مالکیت شرکت را می‌گیرد.

اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری را دارید ، می‌توان گفت که برای گرفتن ویزای کانادا روش‌های متفاوتی وجود دارد که اقسام ویزا را در ادامه تشریح خواهیم نمود ، اما این نوع ویزا بلافاصله به اقامت دائم تبدیل می‌شود که این یک حسن بزرگ ویزای استارت آپ کانادا است ، زیرا شما خیالتان راحت است که اگر ایده خود را به بازار کانادا معرفی کرده و سرمایه‌گذاری خود را به کانادا منتقل نمایید، بعد از یک سال ، شما با تهدید عدم تمدید ویزای سرمایه گذاری کانادا مواجه نیستید ، به نوعی می‌توان گفت که دولت کانادا به شما تضمین حضور در خاک کانادا را داده است ( البته اگر برای کشور کانادا مشکل امنیتی / اخلاقی / مالیاتی / جنایی  به وجود نیاورید).

دولت کانادا با برنامه ویزای استارتاپ کانادا به دنبال چیست ؟ ( شرایط اخذ ویزا )

هدف از این برنامه استخدام کارآفرینان نوآور خارجی است که شغل های جدیدی ایجاد می کنند و باعث رونق اقتصادی می شوند. به منظور واجد شرایط بودن، متقاضیان ویزای استارت آپ باید شرایط زیر را داشته باشند:‌

  • حداقل الزامات لازم از نظر زبان انگلیسی یا فرانسوی را داشته باشند (معیار زبان کانادایی CLB 5 در همه توانایی ها)
  • داشتن منابع مالی کافی برای استقرار در کانادا
  • طرحی برای استقرار در یکی از استان ها به جز استان کوبک
  • گذراندن شرایط امنیتی کانادا و اجازه ورود پزشکی
  • ثابت کردن اینکه کسب و کار شما از طریق یک سازمان تخصیص داده شده مورد حمایت می باشد؛ و
  • نشان دادن اینکه طرح کسب و کار شما الزامات مالکیت را برآورده می کند.

بیش از ۵ فرد خارجی نمی توانند به عنوان بخشی از یک طرح کسب و کار واحد تحت برنامه ویزای استارت آپ درخواست اقامت دائم بدهند.

برنامه ویزای استارتاپ کانادا برای کارآفرینان مهاجر با مهارت و توانایی برای ایجاد کسب و کار در کانادا به وجود آمده است :

  • اگر فردی نوآور هستید
  • اگر می‌توانید شغل را برای کانادایی‌ها ایجاد نمایید
  • اگر می‌تواند در مقیاس جهانی رقابت نمایید

متقاضیانی که موفق دریافت ویزا از این طریق هستند به عنوان ساکن دائمی کانادا PR محسوب شده و هیچ شرایط خاصی برای حضور موقت یا مشروط آنان وجود ندارد.

انواع ویزای کانادا

  • ویزای بازدیدکننده ( از طریق دعوت‌نامه )
  • ویزای کار کانادا
  • ویزای تحصیلی کانادا
  • سابقه بازدید
  • تجربه زندگی کانادایی
  • حمایت از خانواده (به استثنای درخواست برای تبدیل‌شدن به حامی مالی)
  • کارگر فدرال ماهر
  • دلال ماهر فدرال
  • ویزای اقامت دائم (PR) کانادا
  • ویزای انتخاب شدن استانی
  • کارگر ماهر انتخاب شده برای ایالت کبک
  • سرمایه‌گذاران کبک
  • کارآفرینان کبک
  • ویزای خود اشتغالی کانادا Self-employed
  • ویزای راه‌اندازی کسب‌وکار کانادا Start-up visa
  • ویزای مراقبت
  1. مراقبت از افراد مبتلا به نیازهای پزشکی بالا
  2. مراقبت از استثنائی
  • ویزای مراقبت در خانه
  • ویزا برای افراد محافظت شده یا ویزای پناهندگی

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

یک کسب‌وکار زمانی واجد شرایط است که موارد زیر را در خود داشته باشد :

یک سازمان کانادایی ، متعهد شود که شما قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار درکانادا را دارید.  هر یک از متقاضیان باید حداقل دارای ۱۰ درصد و یا بیشتر سهام و حق رأی در شرکت باشند (حداکثر ۵ نفر می‌توانند به عنوان صاحبان شکت برای ویزای استارتاپ در هیئت‌مدیره باشند ).

متقاضیان ویزا ( صاحبان ایده ) و سازمان ( تایید شده از سوی دولت Designated Organization )  به طور مشترک باید بیش از ۵۰ درصد از کل حق رأی را و سهام شرکت را در اختیار داشته باشند.

در هنگام دریافت ویزای اقامت دائم شما باید:

  1. مدیریت فعال و دائم این کسب و کار را در داخل کانادا انجام دهید.
  2. بخش مهمی از عملیات کسب و کار در داخل کانادا انجام دهید.
  3. شخصیت حقوقی این کسب و کار در کانادا ثبت شده باشد.

سازمان IRCC

سازمان IRCC ، شماری از صندوق‌های سرمایه گذاری ،‌ گروه سروش سرمایه گذاری ( فرشته ) و یا مرکز رشد (انکوباتور) کسب و کار را مشخص کرده تا در برنامه ویزای کسب و کار مشارکت کنند. متقاضیان می‌بایست یک حداقل سرمایه را برای استارت آپ خود در کانادا تضمین کنند.

  1. اگر سرمابه گذاری خارجی از طرف یک صندوق سرمایه گذاری ، معرفی شده باشند،‌ این سرمایه گذاری باید حداقل ۲۰۰٫۰۰۰ دلار باشد.
  2. اگر از طرف گروه سروش سرمایه گذاری (فرشته) معرفی شده باشند،‌ این سرمایه گذاری حداقل باید ۷۵٫۰۰۰ دلار باشد.
  3. متقاضیانی که از سوی یک مرکز رشد معرفی می‌شوند نیازی نیست هیچگونه سرمایه ای را تضمین کنند. با این وجود،‌ متقاضیان باید در برنامه مراکز رشد کسب و کار کانادا پذیرفته شوند.

متقاضیان ملزم نیستند پول خود را سرمایه گذاری کنند. اگر استارت آپ کانادایی ناموفق بود، افرادی که از طریق این برنامه اقامت دائم دریافت کرده‌اند همچنان وضعیت اقامتی دائم خود را حفظ خواهند کرد.

دریافت گواهینامه تعهد از شرکت کانادایی مورد تایید دولت DO

شما باید از شرکت مورد تایید دولت کانادا گواهینامه تعهد دریافت نمایید که نشان دهد که شما را تایید و حمایت خواهد نمود. شرکت‌ها مورد تایید دولت کانادا برای ویزای استارت آپ ، به سه دسته تقسیم می‌شوند :

  • صندوق سرمایه‌گذاری  Venture capital funds

برای حداقل سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلار

  • گروه سروش سرمایه‌گذاران ( فرشته )  Angel investor groups

برای حداقل سرمایه‌گذاری ۷۵ هزار دلار

  • شرکت شتاب دهنده  ( انکوباتور ) Business incubators

برای حداقل سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلار

 

سازمان سرمایه گذار باید یک گواهینامه تعهد تکمیل شده را مستقیما به IRCC ارائه کند. این سند شامل اطلاعاتی در خصوص توافق بین متقاضی و سازمان سرمایه گذاری میباشد. هدف از این کار خلاصه کردن جزئیات مرتبط تعهد بین سازمان سرمایه گذاری و متقاضی میباشد.

علاوه بر این،‌ متقاضی یک نامه حمایت از سازمان سرمایه گذاری دریافت خواهد کرد که متقاضی میبایست آن را همراه با تقاضای اقامت دائم خود ارائه کند. اگر دو یا تعداد بیشتری متقاضی به عنوان بخشی از یک مشارکت اقتصادی کسب و کار واحد وجود داشته باشند،‌ تعهد توسط سازمان سرمایه گذاری میتواند مشروط به آن باشد که یک یا تعداد بیشتری از “افراد ضروری”‌ اقامت دائم شان را دریافت کنند. اگر به هر دلیل تقاضای یکی از این افراد ضروری رد شد،‌ تقاضای دیگر افراد مشمول در گواهینامه تعهد نیز رد خواهد شد.

اگر دو یا تعداد بیشتری متقاضی به عنوان بخشی از فعالیت اقتصادی کسب و کار واحدی وجود داشته باشند،‌ تعهد توسط سازمان سرمایه گذاری میتواند مشروط به آن باشد که یک یا تعداد بیشتری “افراد ضروری”‌ اقامت دائمشان را دریافت کنند. یک فرد ضروری کسی است که به طور خاص توسط سازمان سرمایه گدار به عنوان فردی ضروری برای کسب و کار تعیین شده باشد. اگر به هر دلیل تقاضای یکی از این افراد ضروری رد شد،‌ تقاضای دیگر افراد مشمول در گواهینامه تعهد نیز رد خواهد شد.

حمایت از سوی چندین سازمان

متقاضیان ممکن است حمایت چندین سازمان را دریافت کنند،‌ که این امر بازنشر (syndication) شناخته میشود. در این حالت،‌ همه نهادهای درگیر باید شناسایی شودند. در مجموع،‌ سازمان های تخصیص یافته IRCC‌  یک گواهینامه تعهد واحد ارائه خواهند کرد و یک نامه حمایت برای متقاضی یا متقاضیان ارائه خواهد شد.

به محض آنکه شرکت سرمایه گذار ، در یک کسب و کار سرمایه گذاری میکند،‌ مقدار سرمایه کل  (حداقلی که باید در آن کسب و کار سرمایه گذاری شود ) ۲۰۰٫۰۰۰ دلار است،‌ حتی اگر یک گروه سروش  هم در همان کسب و کار سرمایه گذاری کرده باشد.

اگر یک کسب و کار از یک گروه فرشته  سرمایه خود را دریافت کند،‌ اما از گروه های سرمایه گذاری فعالیت اقتصادی تخصیص یافته ، حمایتی دریافت نکرده باشد،‌ آنگاه حداقل سرمایه گذاری کل که باید در آن کسب و کار صورت گیرد ۷۵٫۰۰۰ دلار است.

برنامه ویزای کانادا از طریق استارت آپ Start-up Visa Program

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استارتاپ

 

  • نامه از شرکت مورد تایید به عنوان حامی مالی

  • طرح توجیهی سرمایه‌گذاری ( بیزینس پلن Business Plan )

  • مدرک زبان انگلیسی ( آیلتس / تافل / مدرک زبان فرانسه )

  • پول در حساب بانکی بر اساس تعداد اعضای خانواده برای هزینه‌های سال اول

 

نکته : این عدد به ازای یک نفر ۱۲۵۰۰ دلار است و به ازای هر فرد اضافه در حدود ۳۴۰۰ دلار به آن اضافه می‌گردد. یعنی یک خانواده سه نفر باید حداقل ۲۰٫۰۰۰ دلار در حساب بانکی خود پول داشته باشند.

طرحی توجیهی برای مهاجرت به کانادا ( برنامه ویزای کانادا از طریق استارت آپ Start-up Visa Program)

یکی از مدارک ضروری برای دریافت این نوع از ویزای کانادا است.  شما باید به شرکت مورد تایید دولت ایده خود را معرفی نمایید و سودآور بودن و کاربردی بود آن را در کشور کانادا تشریح نمایید.  همان‌طور که پیش‌تر نیز توضیح دادیم شما باید در طرحی توجیهی برای مهاجرت به کانادا  ( در برنامه ویزای کانادا از طریق استارتاپ ) نشان دهید که یک ایده دارید ، این ایده موجب ایجاد اشتغال برای کانادایی ها می‌شود و می‌تواند برای کانادا در عرصه تجارت جهانی یک مزیت رقابتی تجاری ایجاد نمایید.

طرح توجیهی شما باید به قدری حرفه‌ای و مستحکم نوشته‌شده باشد که توسط شرکت‌های مورد تایید دولت و سپس خود دولت ، هیچ نقطه ابهامی نداشته باشد . به هیچ عنوان با خرید یک طرح توجیهی آماده یا دانلود طرح توجیهی ارزان‌قیمت و تغییرات اعداد آن شانسی برای دریافت ویزای استارت آپ ندارید. اگر شما واقعا سرمایه‌گذار باشید ، حتما متوجه خواهید شد که هیچ‌چیز با ارزشی ( مادی و غیرمادی ) به رایگان و یا ارزان قیمت به دست نمی‌آید.

برای مشاوره نوشتن طرحی توجیهی برای مهاجرت به کانادا  ( در برنامه ویزای کانادا از طریق استارت آپ  ) با ما تماس حاصل فرمایید. ما میدانیم که چه چیزی برای پرونده شما مناسب است.

فرایند بررسی مدارک تقاضای اقامت از طریق استارت آپ توسط یک همکار

به منظور حفاظت از این برنامه پایلوت در برابر کلاهبرداری،‌ یک فرایند بررسی توسط “همکار قانونی” لحاظ شده است. این فرایند بدین منظور در نظر گرفته شده است که معامله صورت گرفته بین سازمان های سرمایه گذار و سرمایه گذاران خارجی مشروع باشد. یک افسر مهاجرت ممکن است خواستار آن شود که “تعهد روی این پرونده” به طور مستقل توسط یک پنل بررسی همکار مورد ارزیابی قرار گیرد. این پنل ها توسط یک انجمن صنعتی شکل گرفته‌اند که سازمان سرمایه گذاری که تعهد را انجام می دهد را بررسی مینمایند. به عنوان مثال،‌ در مورد یک گروه سرمایه گذار فرشته، سازمان ملی سرمایه فرشته مسئول ایجاد پنل بررسی همکار خواهد بود.

به عبارت دیگر،‌ اگر گروهی که تعهد میکند، یک صندوق سرمایه فعالیت اقتصادی میباشد،‌ سرمایه فعالیت اقتصادی کانادا و انجمن دارایی های خصوصی کانادا مسئول خواهند بود. در حالیکه ارزیابی توسط همکار می تواند درخواست شود ، اگر افسر مهاجرت بر این باور باشد که این کار در تصمیم گیری به آنها کمک خواهد کرد،‌ این کار می تواند به صورت تصادفی نیز انجام گیرد. ارزیابی صورت گرفته از طریق پنل بررسی توسط همکار برای افسر مهاجرت الزام آور نخواهد بود. بلکه تنها تایید میکند که سازمان سرمایه گذار ، اقدامات و سرمایه گذاریهای خود را درست مطابق با استانداردهای صنعت انجام داده است. این امر نظری در خصوص هوشمندانه بودن یا عملی بودن طرح پیشنهادی مورد بحث ارائه نمی کند.

وظیفه همکار چیست ؟

همکار فوق الذکر ؛ اقدامات صورت گرفته توسط سازمان سرمایه گذار  را مورد بررسی قرار می دهد و :‌

  • این اطمینان را ایجاد می کند که شرکت در کانادا تاسیس شده یا خواهد شد؛
  • این اطمینان را ایجاد می کند که مالکیت کسب و کار مورد تایید قرار گرفته و الزامات برنامه را محقق می سازد؛‌
  • این اطمینان را ایجاد می کند که سازمان تخصیص یافته عملی بودن مدل کسب و کار پیشنهادی را در نظر گرفته است، تیم مدیریت فعالیت اقتصادی کسب و کار را مورد ارزیابی قرار داده است و مالکیت دارایی معنوی را تایید کرده است.
  • این اطمینان را ایجاد می کند که تمرکز کسب و کار بر محصول و/یا خدمتی با پتانسیل رشد بالا می باشد؛ و
  • برای متقاضیان مراکز رشد کسب و کار،‌ پذیرش در یک برنامه مرکز رشد را تایید می کند.

از آنجا که این یک برنامه پایلوت می باشد،‌تنها حداکثر ۲۷۵۰ درخواست را در سال مورد بررسی قرار می دهد. علاوه بر این،‌ طول مدت برنامه محدود به پنج سال است. اگر این برنامه پایلوت موفق عمل کند،‌ دولت کانادا ممکن است تصمیم بگیرد که یک برنامه ویزای استارت آپ دائمی ایجاد کند قبل از اینکه این دوره پنج ساله به پایان برسد.

 

لیست شرکت‌های مورد تایید دولت کانادا  Designated organizations

 Venture capital funds

Angel investor groups

Business incubators

مطالب مرتبط