طرح توجیهی تولید گوجه فرنگی روی ضایعات مواد غذایی ویزای استارتاپ استرالیا

طرح توجیهی تولید گوجه فرنگی روی ضایعات مواد غذایی برای دریافت ویزای استارتاپ استرالیا توسط آقای دکتر م.ا به تیم مشاوران مدیریت ایران واگذار شد .

این طرح که بر اساس یک نوآوری صورت پذیرفته ، قرار است در ایالت نیوسات ولز استرالیا و با کمک هزینه دولتی راه اندازی شود.

طرح توجیهی تولید گوجه فرنگی ضایعات مواد غذایی ویزای استارتاپ استرالیا

طرح توجیهی تولید گوجه فرنگی روی ضایعات مواد غذایی بر اساس یک ایده نوآورانه که در کشور استرالیا نیز ثبت شده است ، قرار است تا در زمینی به مساحت 1200 متر مربع در فاز پایلوت در سال اول اجرا و در از سال دوم در مساحتی به 12 هزار مترمربع اجرا شود

ویزای استارتاپ استرالیا

با توجه به اینکه کشور استرالیا مانند سایر کشورها دچار مشکل کم آبی است .

تمام طرح های نوآورانه در جهت بهینه سازی مصرف آب کشاورزی حمایت می نماید.

بنابراین ویزای استارت آپ استرالیا در ایالتهای متفاوت برای جذب افراد نخبه و سرمایه گذاران حرفه ای ارائه شده است.

مانند:

ویزای استارتاپ استرالیا بدون سرمایه اولیه – ویزای کارآفرینی استرالیای جنوبی

برای اینکه افراد نخبه مانند آقای دکتر م.ا با یک بیزینس پلن حرفه ای باید بتوانند سودآوری طرح خود را اثبات نمایند.

این طرح توسط دانشگاه XX نیز مورد حمایت قرار گرفته علمی قرار گرفته است.

بعد از پیاده سازی ، میتوان از تمام ضایعات موادغذایی برای تولید گوجه فرنگی استفاده نمود.

البته پس حصول اطمینان از موفقیت تولید گوجه فرنگی روی ضایعات موادغذایی ، میتوان آن را به تولید سیب زمینی ، پیاز ، توت فرنگی و حتی گلهای گلخانه ای نیز توسعه داد.

اطلاعات پایه در طرح توجیهی استارتاپ

در سال 1996 استرالیا 21 میلیون تن زباله دفن کرده است.

طبق اعلام دولت استرالیا ، میزان پسماندهای 2019 بیش از 21 میلیون تن بوده است.

منطقه شهر سیدنی روزانه بیش از 5 هزار و 500 تن زباله تولید می کند.

تولید زباله در استرالیا

دولت تخمین می زند زباله های غذایی سالانه 20 میلیارد دلار برای اقتصاد استرالیا هزینه در بردارد.

بیش از 5 میلیون تن غذا به محل دفن زباله میرسد ، کافی برای پر کردن 9000 استخر شنا المپیک.

از هر پنجاه و یک کیسه خرید در هر سال یک کیسه نهایتا به سطل زباله میرود.

تولید گوجه فرنگی روی ضایعات مواد غذایی

به ازای هر یک تن ضایعات موادغذایی ( زباله ) در حدود 320 کیلوگرم محصول برداشت میشود.

در طرح توجیهی تولید گوجه فرنگی روی ضایعات موادغذایی آورده شده است که:

در این روش میزان استفاده از آب تا حدود 95% در فصول خشک و به طور کامل در فصول بارشی کاهش پیدا مینماید.

در این روش ، سطح کشت تنها به هفته یک بار افزایش رطوبت 3 تا 7 درصدی نیاز دارد که از طریق بارش باران و یا آبیاری آبفشان سرعتی ، قابل دستیابی است.

میزان استفاده از آفت کشها نیز با حد زیادی کاهش پیدا خواهد نمود.

بر اساس طرح توجیهی تولید گوجه فرنگی روی ضایعات موادغذایی پیش بینی شده است که در صورت پیاده سازی این طرح ، کشور استرالیا در طی 5 سال بتواند به صورت کامل در استان نیوسالت ولز حداقل ، گوجه فرنگی و توت به این روش تولید شود
وزن متوسط گوجه در این روش بین 210 تا 250 گرم میباشد.

استفاده از بذر اصلاح شده توسط یک شرکت … .

هدف گذاری :

  • تولید پایلوت در سال اول در زمینی به مساحت 1200 متر مربع
  • برداشت از کشت پایلوت تا حد متوسط 11 تن گوجه فرنگی
  • تولید در سال دوم در زمینی به مساحت 12 هزار مترمربع
  • برداشت از کشت در سال دوم تا حد متوسط 390 تن به ازای هر 6 ماه

یک پاسخ ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button
تماس با ما از طریق واتس آپ