طرح توجیهی صادرات پنل خورشیدی ( بیزینس پلن / طرح کسب و کاری تجاری Business plan )
طرح توجیهی صادرات پنل خورشیدی به کشور آلمان توسط آقای مارکوس به تیم مشاوران مدیریت ایران واگذار شد .
آقای مارکوس با حدود 15 سال سابقه کار در حوزه برق و الکترونیک و سایر پروژههای مرتبط ، سعی خواهد نمود که علاوه بر حوزه صادرات پنل خورشیدی ، خدمات مشاوره و نصب پنل خورشیدی را انجام دهد .
در این طرح توجیهی در بخش بازار ، به تحلیل دقیق بازار هدف در چند کشور ( سطح کلان و خرد بازار ) پرداختیم.
طرح توجیهی صادرات صفحه خورشیدی شامل تحلیل بازار چندین کشور مدنظر کارفرما بود که تنها در حدود 90 صفحه از مجموعه 200 صفحه را به خود اختصاص داده است.
این طرح توجیهی به زبان انگلیسی و آلمانی نوشته شده است.
تعیین قیمت تمام شده محصول آماده فروش در هریک از کشورهای هدف یکی از نکات برجسته در این طرح توجیهی است.
( بیزینس پلن ) Business plan
آقای مارکوس با ارائه طرح توجیهی ، به سفارت آلمان در کشور # موفق به دریافت ویزای سرمایهگذاری آلمان با تاسیس یک شرکت مسئولیت محدود ، گردید.
نامه های دیگر :
پانل خورشیدی . پنل سولار . صفحه خورشیدی . صفحات خورشیدی . صفحه سولار . صفحات سولار . سلول خورشیدی . صفحه فتوولتائی . صفحات فوتو ولتائیک
مقدمه
در مقدمه طرح توجیهی طرح توجیهی صادرات پنل خورشیدی ، در خصوص انرژی خورشیدی ، پنل خورشیدی ، انواع پنل خورشیدی ، تکنولوژیهای مرتبط ، تاریخچه استفاده از پنل خورشیدی در هر یک از کشورهای هدف، سیاستها و استراتژیهای کشورهای هدف برای 10 سال آینده در خصوص تولید انرژی پاک تشریح شده است.
انرژی خورشیدی انرژی ما از خورشید است. خورشید برای میلیاردها سال انرژی تولید کرده است.
این منبع کاملا رایگان و تجدید پذیر است. از فنآوری های انرژی خورشیدی میتوان برای تامین الکتریسیته در تامین روشنایی منازل ، تولید گرما و تولید برق شهری استفاده نمود.
یکی از مزایای اصلی انرژی خورشیدی این است که از نظر محیط زیست ، از منابع انرژی پاک است.
این یک منبع انرژی تجدید پذیر است که تجهیزات بهکارگیر شده برای استفاده از آن به هزینه بالایی در خصوص تعمیر و نگهداری نداشته و نصب بسیار آسان است.
یکی اگر محدودیتهای آن این واقعیت است که فناوریهای خورشیدی را نمیتواند در طول شب استفاده شود و میزان تولید گرما یا برق آنها بستگی به محل، زمان روز و تغییرات آبوهوا دارد.
انرژی خورشیدی باید به قدرت الکتریکی تبدیل شود و سپس میتواند برای گرمایش یا تولید برق از آن استفاده نمود. دو روش اصلی برای تبدیل انرژی خورشیدی به قدرت وجود دارد.
- مستقیم یا فتوولتائیک (PV) – تبدیل از طریق پانلهای خورشیدی انجام میشود و انرژی تولیدشده برای برق استفاده میشود.
- حرارتی غیرمستقیم یا خورشیدی – تبدیل از طریق جمع کنندههای حرارتی خورشیدی انجام میشود و انرژی تولید شده برای گرمایش استفاده میشود.
هدف :
با توجه به جمع آوری اطلاعات دقیق و شناخت بازارهای هدف ، هدف گذاری های زیر انجام شده است :
- دستیابی به 5% سهم بازار کشور A , 3% سهم بازار کشور B ,5% سهم بازار کشور C ,1.5 درصد سهم بازار کشور ,D 0.5 درصد از سهم بازار کشور در پایان سال دوم
- تأسیس دفتر در کشور A در پایان سال اول