طرح توجیهی رستوران ایتالیایی 7 ستاره

طرح توجیهی رستوران ایتالیایی 7 ستاره توسط گروه سرمایه گذاری ا.ت به تیم مشاوران مدیریت ایران واگذار شد . در این طرح توجیهی ( بیزینس پلن) باید بتوانیم برای جذب یک شرکت ایتالیایی این طرح را به صورت حرفه ای توجیه نماییم. زیرا گروه سرمایه گذاری قصد دارد تا تمام استانداردهای مرتبط با طراحی داخلی ، ارائه خدمات ، دستور العمل‌های پخت را از شرکت ایتالیایی دریافت و در ضمن به صورت مستمر به روز رسانی نماید.سرمایه گذار این مجموعه مدیریت 5 رستوران در تهران ، اصفهان و شیراز و دوبی را بر عهده دارد .

طرح توجیهی رستوران ایتالیایی 7 ستاره در تورنتو کانادا

هدف گذاری

  • تاسیس رستوران در یکی از بهترین نقاط تورنتو کانادا خواهد بود.
  • پیش بینی میشود که هفته ای 1700 مشتری به این رستوران مراجعه نمایند.
  • درآمد سالانه بین 240 تا 250 میلیارد تومان است.
  • سرمایه گذار اولیه 65 میلیارد تومان است.
  • دریافت اولین ستاره میشله در پایان سال اول

ماموریت

ماموریت ما فراهم آوردن فضای آرام به مانند اتاق نشیمن خانه برای مشتریان است. ما برای دستیابی به این اهداف  1- پذیرایی با بالاترین کیفیت 2- توجه به سلامت مشتریان داخلی و خارجی .

عوامل کلیدی موفقیت

  • عدم تکرار کارهایی که رستوران معمولی انجام میدهند.
  • استخدام یک سرآشپز حرفه ای بین المللی
  • تنوع غذایی مدیترانه‌ای ، اروپایی و آسیایی
  • ارائه خدمات بر اساس توقع مشتریان از یک رستوران 7 ستاره
  • پذیرش افراد با لباس رسمی

اصول راهنما

  1. درک مشتریان و کارکنان ما
  2. قدردانی
  3. خدمات ما

مشخصات رستوران

  • رستورانی به مساحت 400 مترمربع در مرکز خرید X تورنتو
  • رستوران دارای 4 اتاق پذیرایی خصوصی نیز میباشد
  • رستوران دارای میز پذیرش اختصاصی است
  • پارکیینگی اخصاصی با سرویس تحویل خودرو
  • کارواش رایگان خودرو

یک پاسخ ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما از طریق واتس آپ