5 (100%) 11

طرح توجیهی رستوران ایتالیایی 7 ستاره

طرح توجیهی رستوران ایتالیایی 7 ستاره توسط گروه سرمایه گذاری ا.ت به تیم مشاوران مدیریت ایران واگذار شد . در این طرح توجیهی ( بیزینس پلن Business Plan ) باید بتوانیم برای جذب یک شرکت ایتالیایی این طرح را به صورت حرفه ای توجیه نماییم. زیرا گروه سرمایه گذاری قصد دارد تا تمام استانداردهای مرتبط با طراحی داخلی ، ارائه خدمات ، دستور العمل‌های پخت را از شرکت ایتالیایی دریافت و در ضمن به صورت مستمر به روز رسانی نماید.سرمایه گذار این مجموعه مدیریت 5 رستوران در تهران ، اصفهان و شیراز و دوبی را بر عهده دارد .

طرح توجیهی رستوران ایتالیایی 7 ستاره در تورنتو کانادا

هدف گذاری

  • تاسیس رستوران در یکی از بهترین نقاط تورنتو کانادا خواهد بود.
  • پیش بینی میشود که هفته ای 1700 مشتری به این رستوران مراجعه نمایند.
  • درآمد سالانه بین 240 تا 250 میلیارد تومان است.
  • سرمایه گذار اولیه 65 میلیارد تومان است.
  • دریافت اولین ستاره میشله در پایان سال اول

ماموریت

ماموریت ما فراهم آوردن فضای آرام به مانند اتاق نشیمن خانه برای مشتریان است. ما برای دستیابی به این اهداف  1- پذیرایی با بالاترین کیفیت 2- توجه به سلامت مشتریان داخلی و خارجی .

عوامل کلیدی موفقیت

  • عدم تکرار کارهایی که رستوران معمولی انجام میدهند.
  • استخدام یک سرآشپز حرفه ای بین المللی
  • تنوع غذایی مدیترانه‌ای ، اروپایی و آسیایی
  • ارائه خدمات بر اساس توقع مشتریان از یک رستوران 7 ستاره
  • پذیرش افراد با لباس رسمی

اصول راهنما

  1. درک مشتریان و کارکنان ما
  2. قدردانی
  3. خدمات ما

مشخصات رستوران

  • رستورانی به مساحت 400 مترمربع در مرکز خرید X تورنتو
  • رستوران دارای 4 اتاق پذیرایی خصوصی نیز میباشد
  • رستوران دارای میز پذیرش اختصاصی است
  • پارکیینگی اخصاصی با سرویس تحویل خودرو
  • کارواش رایگان خودرو

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
Notify of
Call Now