بیزینس پلن تولید نان شیرینی بدون قند و گلوتن در آمریکا
آقای س.م به خاطر شغل پدرش که نانوا بود با کار نانوایی و شیرینی پزی آشنا شد. او سفارش نوشتن بیزینس پلن را به تیم تخصصی طرح توجیهی ارائه نمود.
او قصد داشت که یک کارگاه تولید نان و شیرینی بدون قند و گلوتن در شهر نیویورک آمریکا تاسیس نماید، بنابراین با ارائه این بیزینس پلن توانست ویزای سرمایه گذاری آمریکا International Entrepreneur Parole Program خود را دریافت نماید.
بیزینس پلن تولید نان شیرینی آمریکا (بدون قند و گلوتن)
تولید نان و شیرینی
در رقابت به دلیل منحصر به فرد بودن و کیفیت فوق محصولات متمایز خواهیم شد. اکثر نان ها به سبک اروپایی هستند، از جمله سوردو، میشه (یک نان سنتی فرانسوی سبوس دار)، و چاودار خمیر ترش.
این نان ها به روش خمیر ترش تهیه می شوند که از مخمر اضافه شده استفاده نمی شود. این روش طعمی غنی می دهد که می تواند تند یا ملایم باشد.
با استفاده از این روش، یک نانوای ماهر میتواند نانهای واقعاً خوشمزهای را بدون چربی یا قند اضافه بسازد و بسیاری از محصولات را 100% بدون چربی بسازد. نان های خمیر ترش نیز ماندگاری طولانی دارند و برای روزها بدون استفاده از مواد نگهدارنده تازه می مانند.
ما همچنین نان های ویژه ای را ارائه خواهیم داد که به روش خمیر ترش با افزودن پنیر پارماژیان با فلفل تازه آسیاب شده و گیلاس خشک میشیگان با گردوی پیکان بو داده تهیه می شود.
پس از راه اندازی کسب و کار، در مورد امکان تولید ساندویچ برای افزایش درآمد تحقیق خواهیم کرد. همچنین قراردادهای عمده فروشی را دنبال خواهیم کرد.
بر اساس بیزینس پلن تولید نان و شیرینی
- چشم اندازه
تبدیل شدن به بهترین نانوایی نان نوآورانه نروژ.
- بیانیه ماموریت
ما مشتاق پختن محصولات نوآورانه ای هستیم که طعم عالی دارند و هر تجربه غذایی را رضایت بخش تر می کنند.
ما هرگز کیفیت محصول یا ارزشهای خانوادگی خود را به خطر نمیاندازیم و هر روز تلاش میکنیم تا از انتظارات مشتری در هر بار سفارش فراتر برویم.
بازار نان تخصصی
نان غذای اصلی مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین مینماید.
بازار نان تخصصی در شرف رشدی عظیم است. در سراسر کشورهای اروپایی و آمریکا نانوایی های کوچک با سرعت فزاینده ای ظاهر می شوند. فروشگاه های زنجیره ای با سرمایه گذاری بر نان های سالم، رشد فوق العاده ای را تجربه می کنند. طبق گفته
بر اساس بیزینس پلن تولید نان و شیرینی بدون قند و گلوتن آمریکا
Food and Agriculture Organization of the United Nations با آگاهی بیشتر مردم از مشخصات غذایی سالم ، نان سالم جذابتر میشود.
ویزای سرمایه گذاری آمریکا
اخیراً، USCIS برنامهای را مجدداً راهاندازی کرد که به اتباع خارجی خاص اجازه موقت ورود و ماندن در ایالات متحده را تا پنج سال برای توسعه یک تجارت میدهد. اگرچه دقیقاً ویزای استارتاپ نیست، اما مزایای مشابهی را ارائه می دهد
برنامه آزادسازی مشروط کارآفرینان بینالمللی International Entrepreneur Parole Program به کارآفرینان خارجی که ممکن است معیارهای واجد شرایط بودن برنامههای ویزا موجود را برآورده نکنند، این امکان را میدهد تا کسبوکار خود را توسعه دهند و به اقتصاد ایالات متحده کمک کنند.
دولت اوباما در ابتدا برنامه بین المللی آزادی مشروط کارآفرینان را معرفی کرد، اما دولت ترامپ قبل از شروع آن آن را متوقف کرد.
دولت بایدن این برنامه را به عنوان راهی برای اتباع خارجی برای رشد استارتاپ هایی که پتانسیل رشد سریع و ایجاد شغل در آمریکا را دارند، ارائه نمود.
این برنامه تلاشی برای تشویق کارآفرینان از سرتاسر جهان برای توسعه تجارت خود در ایالات متحده و بازگرداندن اعتماد به سیستم مهاجرتی ایالات متحده پس از محدودیت های اعمال شده در دوره دولت ترامپ است.
این برنامه به کارآفرینان این امکان را می دهد که برای مدت حداکثر پنج سال در ایالات متحده باقی بمانند یا به ایالات متحده نقل مکان کنند تا از رشد کسب و کار استارتاپ حمایت کنند. در نهایت، هدف کسب و کار باید ایجاد شغل در ایالات متحده باشد.
بر خلاف ویزاهایی که در آن زمینه های خاصی وجود دارد که باید در آن کار کنید، برنامه آزادی مشروط کارآفرین بین المللی برای همه زمینه های حرفه ای باز است. این به متقاضی بستگی دارد که نشان دهد رشد استارت آپ چقدر برای اقتصاد ایالات متحده سود خواهد داشت و چقدر شغل ایجاد می کند.
سلام سوالی داشتم
به نظر شما نان بدون قند و گلوتن تو تهران فروش داره ؟
من کارم نانوایی است . اگر بیزینس پلن را برای استارتاپ ویزای انگلیس ارائه بدهیم. قبول میکنند ؟
درود.
این بیزینس همه جا نیاز است.
برای استارتاپ ویزای انگلیس یا کسب و کار در آمریکا با واتس اپ تماس بگیرید.
سپاس
خیلی خوب بود