ویزای استارت آپ استرالیا بدون سرمایه اولیه ، شاید باورتون نشه که میشود بدون سرمایه اولیه نیز می توان نسبت به جذب سرمایه گذار اقدام کرد.
>>> استارتاپ ویزا استرالیا 188e <<<
شرایط اخذ ویزای استارت آپ استرالیای جنوبی از نقطه نظر سرمایه گذاری و جذب منابع مالی هم بسیار ساده تر از سایر انواع ویزای سرمایه گذاری در استرالیا است.
بر عکس ویزای کارآفرینی استرالیا که سرمایه گذار باید حداقل 200 هزار دلار استرالیا، سرمایه گذاری نماید، برای اخذ ویزای استارت آپ استرالیا، آورده مالی از سوی متقاضی مدنظر نمی باشد.
کافی است ویزای استارت آپ استرالیا بر اساس تقاضا و ایده متقاضی توسط دولت محلی و دولت فدرال استرالیا مورد بررسی قرار گرفته و تایید شود.
در صورتی که ایده مناسب و بیزینس پلن آن به خوبی نوشته شده باشد ؛ فرد کارآفرین، اقامت دائم استرالیا را دریافت خواهد کرد.
ویزای استارت آپ استرالیا در ” ایالت استرالیای جنوبی South Australia ” برای کارآفرینان .
این ویزا که بر اساس طرح نوآورانه کارآفرین ارائه میشود بر عکس سایر ویزاهای استارت آپ استرالیا نیاز به آیلتس 6 ندارد و کارآفرین باید حداقل آیلتس 5 در تمام مهارتها داشته باشد.
ایده نوآورانه باید در قالب یک طرح توجیهی حرفهای Business Plan ارائه شود. این طرح تا نوامبر 2021 ( آبان سال 1400 ) برای 3 سال انجام خواهد شد.
ویزای استارت آپ استرالیا بدون سرمایه اولیه
ویزای استارت آپ استرالیا بدون سرمایه اولیه با هدف تقویت اقتصاد این منطقه فقط به مدت سه سال در دسترس است.
ویزایی که برای اولین بار در مارس 2018 در جریان انتخابات منتخب ایالت استرالیای جنوبی اعلام شد ، نیازی به هزینه سرمایه ای ندارد ، برعکس بیشتر ویزاهای تجاری و نوآوری که در استرالیا ، کانادا ، هلند ، آلمان و سوئد وجود دارد.
دولت فدرال با تصویب ویزای Subclass 408 (فعالیت موقت) به دارندگان ویزا اجازه می دهد تا به مدت سه سال به همراه خانواده خود در استرالیا بمانند.
کارآفرین باید زیر 45 سال سن داشته باشد و از دولت ایالتی استرالیا جنوبی برای ایجاد مشاغل نوآورانه در ایالت پس از ارائه طرح توجیهی Business Plan ، از کارشناسان دولت ایالت استرالیای جنوبی تأیید کتبی دریافت نماید.
در بیانیه توضیحی این قانون آمده است:
” تایید دولت استرالیا جنوبی از تمام امکانات داخلی و بین المللی استفاده خواهد نمود تا اطمینان حاصل نماید که فقط کارآفرینان واقعی با ایده های نوآورانه به ویزای موقت دسترسی پیدا کنند “
و
” با جاهلین ایده بر اساس قانون برخورد خواهد شد”.
دولت محلی اعلام نموده است که ویزای استارت آپ استرالیا برای ایجاد شغل بیشتر و جذب سرمایه گذار به ایالت كمك می کند.
ما اطمینان داریم كه به این ترتیب می توانیم به این متقاضی ویزای استارت آپ ، بعد از شروع کار در استرالیا، اقامت دائم استرالیا جنوبی را ارائه نماییم زیرا آنها برنامه های کسب و کار خود را در قالب یک شرکت جدید موفق راه اندازی نموده اند و در ایالت ما شغل ایجاد می نمایند.”
“این تمهیدات همچنین باعث سرمایه گذاری بیشتر در آن بخش های از اقتصاد ما خواهد شد که بیشترین ظرفیت برای رشد را دارا میباشند ، از جمله فناوری پیشرفته تولید و فناوریهای دفاعی ، زیرا دولت فدرال تصمیم گرفته است که مرکز کشتی سازی دریایی بزرگی را در استرالیا جنوبی راه اندازی نماید.”
دولت استرالیا جنوبی مبلغ 400.000 دلار بودجه ایالت را برای اجرای برنامه ویزای استارت آپ استرالیای جنوبی اختصاص داد.
دولت استرالیای جنوبی معتقد است که با ویزای جدید، شاید بیش از 3500 کارآفرین و سرمایه گذار خارجی با ایده خلاقانه را جذب نماید.
ایدههایی که با یک طرح توجیهی مناسب پشتیبانی می شود.
طرح توجیهی متقاضیان توسط دولت محلی یا دولت فدرال در یک کمیسیون متشکل از کارکنان بخش اقتصادی دولت و اساتید دانشگاههای دولتی ، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و افرادی که با موفقیت سرمایه گذاری خود را در استرالیا تاسیس نمایند ، واجد شرایط درخواست اقامت دائم استرالیا خواهند بود.
دولت ایالتی فعالیت تجاری دارندگان ویزا را نظارت خواهد کرد و اگر “به اندازه کافی” با طرح توجیهی ارائه شده در ارتباط نباشد ، ممکن است ویزای آنان تمدید نشود.
ویزای استارتاپ استرالیا بدون سرمایه اولیه از چهارشنبه 21 نوامبر 2018 آغاز شده است و تا پایان نوامبر 2021 ادامه خواهد یافت.
وزارت امور داخله تایید کرده است که هیچ نوع محدودیتی در تعداد ویزای وجود ندارد ولی ممکن است بعد از نوامبر 2021 این نوع ویزا دیگر ارائه نشود.
سلام
من یک ایده خوب دارم و برای ویزای استارت آپ کانادا اقدام کردم ، به نظر شما برای ویزای استارت آپ استرالیا هم میتوانم اقدام نمایم ؟
سوال دوم این است که آیا ویزای استارتاپ استرالیا بهتر است یا ویزای استارتاپ کانادا ؟
تشکر
شما میتوانید همزمان برای استارت آپ کانادا و استارتاپ استرالیا ، سوئد ، فرانسه ، آلمان اقدام نمایید.
اما باید توجه نمایید که بیزینس پلن باید برای هر یک از این کشورها تنظیم شده باشد.
در ضمن ایده نوآورانه شما باید برای آن کشور نیز مناسب باشد تا مشمول ویزای استارتاپ باشید.
در مورد سوال دوم ، بهتر و بدتر معنا ندارد . هر کشور هدفش از ارائه برنامه ویزای کارآفرینی ، استارتاپ یا خوداشتغالی متفاوت است.
بازار کاری متفاوت و سرمایه اولیه متفاوتی نیاز دارد.
شما باید ببینید که کدام کشور به عنوان یک سرمایه گذار صاحب ایده نوآورانه که تقاضای ویزای استارتاپ دارد ، چه امکانات بیشتری ارائه میدهد.
من یه ایده استارت آپ دارم و قصد مهاجرت دارم می خواستم بدونم مجموعه شما چه خدماتی می تونه به من بده برای اینکه تو این شرایط کرونا بتونم مهاجرت کنم؟
سلام علیکم بنده یک ایده توسعه شغل سنتی خود به صورت صنعتی و مکانیزه با روشهای عرضه و بازاریابی بی واسطه از کارخانه تا آشپزخانه دارم و می خواهم در اصفهان پیاده کنم ولی بصورت ملی و درنهایت بین المللی کار کنم و برای جذب سرمایه گذار
تصمیم به نوشتن بیزینس پلن دارم شما می توانید بتده را یاری کنید؟