- چگونه یک بیزینس پلن (طرح توجیهی) کامل و موفق بنویسیم
-
نحوه نوشتن بیزینس پلن به زبان ساده و کامل
-
چگونه یک بیزینس پلن کامل و حرفه ای بنویسیم
-
چگونه یک طرح کسب و کار یا بیزینس پلن موفق بنویسیم
-
چگونه یک بیزینس پلن برنده بنویسیم
موارد فوق، سوالات اساسی مخاطبین ما است.
از آنجایی که اقدامات قرنطینه در سراسر جهان برداشته می شود و اقتصاد شروع به بازگشت می کند، ما شاهد ایجاد فرصت های بی سابقه ای برای مشاغل جدید هستیم. دولتها در سراسر جهان وامهای کسبوکارهای کوچک را افزایش میدهند، فضای تجاری و خردهفروشی ارزانتر از همیشه است و مشتریان دوباره شروع به خرج میکنند.
سفارش نوشتن بیزینس پلن و طرح توجیهی Business Plan
هرگز زمان بهتری برای راه اندازی یک شرکت وجود نداشته است. اگر بهدنبال راهاندازی کسبوکار خود هستید، خیلی قبل از راهاندازی به یک طرح کسبوکار (طرح توجیهی . بیزینس پلن Business Plan) صیقلی و آماده برای شروع نیاز دارید.
چرا یک بیزینس پلن بنویسیم؟
بیزینس پلن یک ضرورت برای هر کسب و کار مدرن است. این که آیا قصد دارید برای وام درخواست دهید، به دنبال سرمایه گذار هستید، یا حتی اگر خودتان سرمایه گذاری می کنید. کنار هم قرار دادن بیزینس پلنتان به شما کمک می کند تا تصویر کاملی از شکل ظاهری کسب و کارتان، آنچه برای اجرا نیاز دارد و هر گونه عارضه ای که ممکن است در حین راه اندازی با آن مواجه شوید به دست آورید.
اگر در مورد جذب سرمایه گذار یا گرفتن وام تجاری جدی هستید، پس به یک برنامه نیاز دارید. هر کسی که گفته است برای شروع یا گسترش کسب و کار خود نیازی به یک بیزینس پلن رسمی ندارید، مطمئناً کسانی را که به وجوه طلبکاران و سرمایه گذاران نیاز دارند، خطاب نکرده است. به همین دلیل است که من این راهنما را برای سه مجموعه از افراد نوشتم:
- کارآفرینانی که تازه کار خود را شروع کرده اند و می خواهند بیزینس پلن خود را بنویسند
- صاحبان مشاغل معتبری که می خواهند کسب و کار خود را گسترش دهند و به یک بیزینس پلن نیاز دارند
- کسانی که به دنبال منابع مالی ( کمک مالی، وام یا سهام ) برای تامین مالی پروژه تجاری خود هستند
به هر حال شما فقط یک بیزینس پلن نمی نویسید، مراحل مشخصی وجود دارد که باید دنبال کنید تا بیزینس پلن شما ظاهر و جریانی حرفه ای داشته باشد. این مقاله به شما آموزش می دهد که چگونه بیزینس پلن خود را ساختار دهید.
راهنمای کامل نوشتن بیزینس پلن
Cover Letter
نامه پوششی همان هدفی را دنبال می کند که هنگام ارسال یک رزومه به عنوان یک نامزد شغلی انجام می شود. بیزینس پلن شما را به خواننده معرفی می کند. از آنجا که هدف شما این است که ایده خود را برای سرمایه گذاران احتمالی، اعتبار دهندگان، شرکا، کارمندان و سایر ذینفعان بازاریابی کنید، تمام بخش های طرح شما باید برای خواننده جذاب باشد. در اینجا عناصری وجود دارد که باید در کاور لتر لحاظ کنید:
- آدرس گیرنده
- تاریخ
- نشانی شما
- سلام ( شما باید یک نام خاص مانند “آقای جیمز عزیز” را وارد کنید. )
- بدنه ( به وضوح بیان کنید که یک بیزینس پلن برای کسب و کار خود ارسال می کنید، که می توانید آن را در یک جمله توضیح دهید؛ به وضوح بیان کنید که به دنبال حمایت مالی برای ایده کسب و کار خود هستید. در صفحات بعدی به خواننده بگویید که چه انتظاری دارد، و نظر خود را بیان کنید. مشتاق شنیدن پاسخ آنها. فراموش نکنید که اطلاعات تماس خود را اضافه کنید )
- قدردانی
- امضا
صفحه عنوان
به یاد داشته باشید، هرگز فرصت دومی برای ایجاد یک برداشت اول نخواهید داشت. بنابراین، مطمئناً نمی خواهید در این جنبه زیاده روی کنید. از آنجایی که هیچ کس شما را به خاطر سادگی سرزنش نمی کند، این گزینه را دنبال کنید. به این معنی که باید از رنگ های روشن یا متضاد و حاشیه های فانتزی غیر ضروری اجتناب کنید. موارد زیر مواردی است که باید در صفحه عنوان خود قرار دهید:
- لوگوی کسب و کار شما ( اگر دارید )
- نام کسب و کار شما
- نام موسس
- کلمات “بیزینس پلن”
- تاریخ
خلاصه اجرایی
خلاصه اجرایی شما باید صفحه آغازین بیزینس پلن شما باشد. ضروری است و نباید آن را از دست داد – هیچ سرمایهگذار جدی بیزینس پلن را بدون خلاصه اجرایی نمیخواند. شما باید یک خلاصه اجرایی را به عنوان طرح آسانسور برای بیزینس پلن خود ببینید. شما باید توجه سرمایه گذاران خود را جلب کنید، کسب و کار خود را خلاصه کنید و نشان دهید که برنامه شما قابل اجرا است.
شما می خواهید سرمایه گذاران خود را در داستان خود بفروشید و نشان دهید که کسب و کار شما صدا، محصولات و مخاطبانی برای پشتیبانی از آن دارد. شما می خواهید در سرتاسر خلاصه اجرایی خود از جملات کوتاه استفاده کنید و در صورت امکان از نقاط گلوله استفاده کنید. شما اطلاعات زیادی برای پوشش خواهید داشت و نمی خواهید توجه سرمایه گذاران خود را از دست بدهید.
هر بخش در خلاصه اجرایی شما به عنوان نمونه ای برای فصل های بعدی گزارش کسب و کار شما عمل می کند. شما می خواهید تمام اطلاعات مهم را بدون درگیر شدن در جزئیات ثبت کنید. اکثر سرمایه گذاران اگر خلاصه اجرایی آن را جلب نکنند، بقیه بیزینس پلن را نمی خوانند.
اجزای یک بیزینس پلن خلاصه اجرایی
- مفهوم کسب و کار (آنچه شما انجام می دهید یا آنچه که قصد انجام آن را دارید)
- اهداف و چشم انداز کسب و کار (آنچه می خواهید به آن برسید)
- توضیحات و تمایز محصول/خدمات (آنچه شما ارائه می دهید و چه چیزی آن را متفاوت می کند)
- بازار هدف (که می خواهید به آنها بفروشید)
- طرح بازاریابی (چگونه قصد دارید به مشتریان خود دسترسی پیدا کنید)
- وضعیت مالی فعلی (آنچه در حال حاضر به عنوان درآمد کسب می کنید – برای کسب و کار فعلی که به دنبال گسترش است، یا چقدر در حال حاضر در زمین دارید – برای استارتاپ ها)
- وضعیت مالی پیش بینی شده (آنچه پیش بینی می کنید درآمد داشته باشید)
- درخواست (چه مقدار وجوه درخواستی دارید)
- تیم (که کسب و کار شما را اداره می کند)
شرح محصولات/خدمات
شما می خواهید با صحبت در مورد آنچه کسب و کار شما انجام می دهد شروع کنید. ممکن است بخواهید از سیستم معرفی PAS استفاده کنید – مشکل را ارائه می دهید ، آن را تشدید می کنید و سپس راه حلی برای آن ارائه می دهید. راه حل محصول یا خدمات شماست.
خلاصه ای از اهداف شما
برای این بخش از نقاط گلوله استفاده کنید. اهداف اصلی کسب و کار خود را خلاصه کنید. شما می توانید در مورد تعداد فروش های بالقوه ای که قصد دارید، موقعیت بازار و سایر اهداف خود صحبت کنید. مهمتر از همه، مطمئن شوید که بقیه برنامه شما نشان می دهد که می توانید به راحتی به این اهداف برسید.
درک قوی از بازار شما
این بخش باید به عنوان یک منوی مزه برای تحقیقات بازار و برنامه بازاریابی شما عمل کند. شما باید نشان دهید که بازاری را که می خواهید به آن حرکت کنید و همچنین روندهای گذشته و فعلی را درک می کنید. به طور خلاصه برنامه های تبلیغاتی و رسانه های اجتماعی خود را پوشش دهید. همچنین ممکن است بخواهید ایده ای در مورد اینکه می خواهید برند شما در فضای آنلاین چگونه به نظر برسد ارائه دهید. و همچنین، جزئیات برخی از کلمات کلیدی را که می خواهید با کسب و کار خود مرتبط کنید، توضیح دهید.
پتانسیل رشد/ بررسی کلی بودجه
در این بخش، باید میزان بودجه مورد نظر (در صورت نیاز به بودجه)، نحوه هزینه کردن آن و نوع سودی که به دنبال آن هستید را مشخص کنید. شما باید به پیش بینی سود 1 ساله، 3 ساله، 5 ساله و 10 ساله نگاه کنید. همچنین باید این ارقام را واقع بینانه نگه دارید و مطمئن شوید که در بقیه سند از آنها نسخه پشتیبان تهیه شده است.
مزیت رقابتی شما
در این بخش، باید توضیح دهید که چگونه میتوانید چیزی را ارائه دهید که رقبای شما قادر به انجام آن نیستند و چگونه برنامهریزی میکنید تا سهم بازار آنها را جذب کنید.
توضیحات شرکت
شما می خواهید از این بخش برای معرفی شرکت خود به افرادی که بیزینس پلن شما را می خوانند استفاده کنید. زمانی که خواندن این بخش را به پایان میرسانند، باید بیانیه ماموریت شرکت شما ، ساختار آن، برنامهریزی آن و نحوه انجام آن را درک کنند. این بخش جزئی تر از خلاصه اجرایی شما خواهد بود و تمام اطلاعات ضروری در مورد عملکرد روزانه شرکت شما را پوشش می دهد.
ساعت جزئیات در مورد شرکت شما به عنوان مثال مکان
این بخش را با صحبت در مورد محل استقرار شرکت شروع کنید. این برای سرمایه گذاران (و شما) بسیار مهم خواهد بود، زیرا بر نوع مالیات بر سود تأثیر می گذارد. سپس باید در مورد اینکه آیا کسب و کار شما مکان فیزیکی خواهد داشت یا اینکه به روش دیگری عمل خواهد کرد صحبت کنید.
چقدر شرکت بزرگ است
در این بخش، شما می خواهید در مورد دو چیز صحبت کنید: ارزش شرکت شما چیست و چند نفر برای ادامه کار باید استخدام کنید (یا قبلاً استخدام کنید). این دو موضوع دست به دست هم می دهند، زیرا باید ثابت کنید که کسب و کار شما می تواند پول کافی برای حمایت از حقوق و دستمزد خود به دست آورد. در اینجا نیازی به پوشش ساختار مدیریت کسب و کار خود ندارید.
کاری که کسب و کار شما در واقع انجام می دهد
در این بخش، شما می خواهید بیانیه ماموریت خود را برای شرکت خود ارائه دهید. این باید شامل چرایی وجود شرکت شما، نقش آن (آیا شما یک تجارت B2B یا B2C) و هدف کلی آن باشد. شما باید روند خود را با جزئیات در اینجا به اشتراک بگذارید. به عنوان مثال، اگر قصد فروش کلاه را دارید، باید به طور خلاصه در مورد روند تهیه مواد، ساخت کلاه و نحوه برنامه ریزی برای فروش آنها با سود صحبت کنید.
چیزی که امیدوارید به آن برسید
در اینجا باید هدف کلی شرکت خود را گسترش دهید. هر هدف کوچکتری را که به عنوان یک شرکت دارید در نظر بگیرید – برای مثال اگر قصد دارید ظرف 3 سال در چندین شهر فروشگاه داشته باشید.
در این بخش، لازم نیست نشان دهید که چگونه برای تحقق رویاهای خود برنامه ریزی می کنید. اما باید مطمئن شوید که در بقیه طرح کسبوکارتان آن را پوشش میدهید – سرمایهگذاران به دنبال این پاسخها خواهند بود و اگر آنجا نباشند خوشحال نخواهند شد.
مشخصات شرکت شما
مشخصات شرکت یک معرفی رسمی از کسب و کار شما است. معمولاً حاوی تمام اطلاعاتی است که می خواهید مشتریان بالقوه، سرمایه گذاران و عموم مردم در مورد کسب و کار شما بدانند. به عنوان یک ابزار بازاریابی استفاده می شود و نقطه فروش منحصر به فرد شرکت شما است.
انتظار می رود که مشخصات کامل شرکت شامل چشم انداز، ماموریت و اهداف شرکت، شرح مفصلی از محصول و خدمات ارائه شده شرکت، مشخصات اعضای موسس شرکت، داستان کوتاهی از چگونگی شرکت آغاز شده و قصد دارند به چه چیزی برسند. بنابراین همچنین، اطلاعاتی مانند نام شرکت، آدرس، شماره تلفن، وب سایت و ایمیل و دیگران باید بخشی از مشخصات شرکت شما باشد.
آ. اجزای نمایه شرکت شما
- ساختار کسب و کار شما (تخصصی انحصاری، مشارکت عمومی، مشارکت محدود یا شرکت سهامی خاص)
- تاریخ تاسیس کسب و کار شما ( برای مشاغل موجود )
- ماهیت کسب و کار شما ( چه چیزی را می فروشید یا قصد دارید چه چیزی بفروشید ؟)
- صنعتی که در آن هستید
- چشم انداز، ماموریت و ارزش های تجاری
- اطلاعات پس زمینه کسب و کار شما یا تاریخچه آن
- اهداف تجاری ( کوتاه مدت و بلند مدت )
- تیم بازرگانی
محصولات و خدمات
در این بخش، میخواهید محصولات و خدماتی را که قصد دارید در هنگام راهاندازی ارائه دهید، توضیح دهید. و همچنین هر محصول یا خدماتی که قصد دارید در آینده راه اندازی کنید. در این بخش نیز باید نظرات خود را در مورد قیمت ها و سود ارائه دهید.
یک شرح
این بخش باید شامل توضیحاتی در مورد محصولات یا خدماتی باشد که ارائه می دهید یا قصد دارید در زمان راه اندازی شرکت خود ارائه دهید. در این مرحله باید روشن می کردید که چرا این محصولات ضروری هستند، بنابراین نیازی به هدر دادن فضا با توضیح چگونگی حل مشکلی که در بیانیه ماموریت خود ارائه کرده اید، نخواهید داشت.
قیمت محصولات و خدمات چگونه خواهد بود؟
این یکی از مهم ترین بخش های این بخش است. در اینجا نحوه برنامه ریزی کسب و کارتان برای کسب درآمد را نشان خواهید داد. اگر این بخش کسب و کار شما را به سرمایه گذاران نمی فروشد، هیچ چیز دیگری نمی فروشد. شما باید قیمت محصول خود را پوشش دهید و همچنین هزینه ها و سود هر کالا یا خدمات را تقسیم کنید. هزینهها و نشانهگذاریهای شما باید برای هر کسی واضح باشد، حتی اگر فقط در حال بررسی سند باشد.
مقایسه محصولات یا خدماتی که رقبای شما ارائه می دهند در رابطه با محصولات شما
در این بخش باید توضیح دهید که چه چیزی کسب و کار و محصولات شما را از رقبایتان متمایز می کند. شما باید در مورد چیزهای جدیدی که به بازار می آورید صحبت کنید. و اینکه چگونه برنامه ریزی می کنید تا برنامه های تجاری رقبای خود را بهبود ببخشید.
اگر قصد دارید بیشتر از رقبای خود هزینه کنید، این امر به ویژه مهم است. شما باید سرمایه گذاران خود را متقاعد کنید که مشتریان می خواهند گزینه گران تر شما را انتخاب کنند.
ادبیات فروش
در اینجا باید کپی هایی از هر گونه ادبیات فروش که قصد استفاده از آن را دارید قرار دهید. اگر هنوز هیچ کدام را ندارید، باید چند مدل از ادبیات نهایی را وارد کنید. این نباید با تبلیغاتی که قصد استفاده از آن را دارید اشتباه گرفته شود.
هر گونه مالکیت معنوی، مانند علائم تجاری، یا مسائل حقوقی که باید به آنها رسیدگی کنید
در این بخش، میخواهید علائم تجاریای را که به نام شرکت خود ایجاد کردهاید و همچنین هر مالکیت معنوی دیگری که ادعای مالکیت آن را دارید یا قصد دارید علامت تجاری آن را داشته باشید، توضیح دهید. شما باید در این بخش صادق باشید، اگر شما هر گونه مشکل حقوقی دارید که باید به عنوان یک شرکت به آن بپردازید. بهتر است سرمایه گذاران شما از قبل از این موارد مطلع شوند.
محصولات یا خدمات آینده ای که قصد ارائه آن را دارید
این قسمتی است که می توانید به سرمایه گذاران خود ثابت کنید که فقط یک شگفت انگیز نیستید و دانش لازم برای تکامل و حفظ درآمد شرکت خود را حتی پس از تغییرات بازار دارید. در اینجا باید هر محصول دیگری را که قصد ارائه آن را در آینده دارید نمایش دهید.
تجزیه و تحلیل صنعت شما
در این بخش از طرح کسبوکارتان، نشان خواهید داد که اندازه بازار صنعت ارزش دنبال کردن را دارد، اگر تصمیم بگیرید رقبای اصلی شما چه کسانی خواهند بود و چگونه میتوانید جایگاهی برای خود ایجاد کنید و به آن بپردازید. رقبای شما به دنبال پول خود هستند. برنامه ریزی یک کسب و کار فراتر از تجزیه و تحلیل پتانسیل پیشنهاد شما است. شما باید سه عامل زیر را نیز تحلیل کنید:
- نقاط قوت و ضعف کسب و کار شما
- رقابت
- مشتریان شما چه کسانی هستند، چه می خواهند و چگونه می خواهند
اینها اجزای اصلی تحلیل بازار یا صنعتی یک بیزینس پلن هستند و به آن تحلیل SWOT (قوت، نقاط ضعف، فرصت ها و تهدیدها) نیز می گویند. این بخش از بیزینس پلن شما شانس موفقیت کسب و کار شما را با پیشنهادات خود نشان می دهد.
و به همین دلیل است که تجزیه و تحلیل صنعت بخش بسیار مهمی از بیزینس پلن شما است که باید با دقت انجام و مستند شود. این فصل همه چیزهایی را که باید در مورد تجزیه و تحلیل رقابت، اندازه بازار و مخاطبان هدف، نیروها و روندهای بازار، تجزیه و تحلیل محیط و ارزیابی ریسک بدانید را پوشش می دهد.
طرح بازاریابی
ما متوجه شدیم که برای بسیاری از کارآفرینان جمع آوری این بخش از همه سخت تر است. اگر احساس میکنید در مشکل هستید، توصیه میکنیم یک کارشناس بازاریابی را استخدام کنید تا به شما کمک کند تا یک برنامه بازاریابی را تنظیم کنید – زیرا این بخشی است که سرمایهگذاران به آن توجه زیادی میکنند. همچنین به مهمترین سوالات بازاریابی شما در مورد مشتریان/مشتریان پاسخ می دهد که عبارتند از:
- آنها کجا زندگی می کنند؟
- محدوده سنی آنها چقدر است؟
- سطح تحصیلات آنها چقدر است؟
- چه تعداد از آن ها آنجا هستند؟
- برخی از الگوهای رفتاری رایج چیست؟
- اوقات فراغت خود را صرف چه چیزی می کنند؟
- انها کجا کار می کنند؟
- از چه فناوری استفاده می کنند؟
- از چه قومیتی هستند؟
- چقدر درآمد دارند؟
- آنها معمولاً در کجا به کار می روند؟
- ارزش ها، باورها یا عقاید آنها چیست؟
محصولات و خدمات و پیشنهاد فروش منحصر به فرد شما (USP)
چه چیزی محصول شما را منحصر به فرد می کند ؟ چرا مشتریان شما باید پولی که به سختی به دست آورده اند را برای محصول شما خرج کنند؟ چه چیزی باعث می شود که آنها برای بیشتر برگردند؟
چه چیزی محصول شما را بهتر از محصولات مسابقات شما می کند؟ اینها سوالاتی هستند که در این بخش باید به آنها پاسخ دهید. این باید یک بخش متمرکز بر مشتری باشد که واقعاً نشان می دهد که مشتری شما چگونه از محصول شما و تعامل با تجارت شما سود می برد.
استراتژی قیمت گذاری
در اینجا، شما می خواهید به قیمت، هزینه ها، سود، حاشیه ها و نشانه گذاری های خود برگردید. با این حال، در این بخش، شما می خواهید این ارقام را با رقبای خود و محصولات آنها مقایسه کنید. اگر بیشتر روی مواد خرج میکنید، باید آن را توجیه کنید – یعنی پلاستیک بازیافتی گرانتر است و با بیانیه ماموریت شما سازگاری دارد تا با محیط زیست سازگار باشد.
اگر می توانید جزئیات دقیقی در مورد تامین کنندگان خود درج کنید، آن را انجام دهید.
طرح فروش و توزیع
در این بخش، نحوه رسیدن محصول (یا خدمات) شما از کارخانه به دست مشتری را پوشش خواهید داد.
- آیا محصولات خود را آنلاین می فروشید؟ در فروشگاه های خودتان؟
- آیا آن را در فروشگاه های بزرگتر ذخیره خواهید کرد؟ اگر چنین است، چگونه فروشگاههایی را انتخاب میکنید که با ارزشهای برند شما مطابقت دارند؟
- از چه کانال هایی برای عرضه محصول خود استفاده خواهید کرد؟ آیا از طریق وب سایت خود، خرده فروش، عمده فروش یا کانالی کاملاً متفاوت می فروشید؟
- مشتریان چگونه برای محصول شما پرداخت خواهند کرد؟
- سیاست بازگشت شما چگونه خواهد بود؟ آیا تضمینی ارائه می دهید؟ اگر چنین است، چه شکلی خواهند بود؟
- بعد از خرید مشتری چه اتفاقی می افتد؟ چه نوع پشتیبانی از مشتری ارائه خواهید کرد؟
شما باید در مورد شماره های دسته و اینکه چقدر هزینه دارد صحبت کنید.
طرح تبلیغات و تبلیغات
این باید طولانی ترین بخش در برنامه بازاریابی شما باشد. در اینجا نحوه ایجاد buzz قبل از راه اندازی اولین محصول خود را پوشش می دهید. سپس چگونه هیجان و فروش را ادامه خواهید داد. شما باید در مورد اینکه شرکت های دیگر چگونه این کار را انجام داده اند صحبت کنید و نشان دهید که بهترین راه برای تبلیغ مخاطبان هدف خود را می شناسید.
شما باید در مورد تبلیغات صحبت کنید، انتظار دارید چه واکنشی از آنها ببینید و چگونه می توانید پول از دست رفته را جبران کنید.
- آیا در بسیاری از کانال های آنلاین محبوب (مانند وب سایت، رسانه های اجتماعی، بازارهای مربوطه و غیره) که امروزه برای کسب آگاهی از برند استفاده می شود، حضور اختصاصی خواهید داشت؟
- آیا برنامه بازاریابی شما در درجه اول متمرکز بر درون (مانند سئو، رسانه های اجتماعی، وبلاگ نویسی و غیره)، متمرکز بر خارج (مانند PPC، بازاریابی وابسته، تیم های فروش و غیره)، متمرکز بر سنتی (مانند پست مستقیم، بروشورها، و تبلیغات چاپی خواهد بود). ) یا ترکیبی از هر سه؟
- سایر رسانههای بازاریابی کمهزینه و در عین حال مؤثر که از آنها برای جلب توجه استفاده میکنید، کدامند؟
- استراتژی روابط عمومی شما چیست؟ چرا مطبوعات به داستان شما علاقه مند هستند؟
رسانه های اجتماعی
روزهایی که یک شرکت میتواند بدون برنامه رسانههای اجتماعی از عرضههای تبلیغاتی خلاص شود، گذشته است. قدرت رسانههای اجتماعی در حال حاضر قوی است، که با انتخاب درست عکسها در اینستاگرام، شرکتها میتوانند هزاران فالوور را قبل از اینکه کسی بداند در حال فروش هستند به دست بیاورند.
به عنوان مثال، اگر قصد دارید یک سرویس B2B (کسب و کار به تجارت) ارائه دهید، باید در لینکدین حضور داشته باشید، پست بگذارید و تبلیغ کنید. اگر برنامه رسانه های اجتماعی شما بر اینستاگرام متمرکز بود، سرمایه گذاران شما ممکن است نگران این باشند که شما واقعاً در مورد بازار خود تحقیق نکرده اید.
با این حال، اگر به دنبال فروش محصولات به مادران نوجوان هستید، فیسبوک مکان مناسبی برای شما خواهد بود. کاربر متوسط آن یک زن بین 35-45 است. اگر احساس نمی کنید که به اندازه کافی حوزه رسانه های اجتماعی را درک نمی کنید، ممکن است بخواهید فردی را استخدام کنید تا به شما کمک کند تا این طرح را جمع آوری کرده و آن را اجرا کنید.
برنامه عملیاتی
این بخش کم جذاب ترین بخش بیزینس پلن شما خواهد بود (و احتمالاً خسته کننده ترین بخش برای نوشتن). اما این از اهمیت آن کم نمی کند. در این بخش، به سرمایه گذاران خود نشان می دهید که می دانید کسب و کار شما چگونه به صورت روزانه اجرا می شود و برای آن آمادگی دارید. در اینجا استراتژی و برنامه های اجرایی خود را نشان خواهید داد.
اهداف
اینجا مکانی برای بحث در مورد اهداف اساسی کسب و کار شماست. به عنوان مثال، شما می خواهید بعد از 6 ماه سود کنید. شما می خواهید تا پایان سال اول 100 کارمند داشته باشید. شما می خواهید قبل از 5 سالگی کسب و کار، یک فروشگاه دوم باز کنید.
در اینجا، شما باید این اهداف را با یک طرح نقطه به نقطه در زیر آنها بیرون بیاورید. بسته به نوع هدف شما ممکن است بخواهید یک چارچوب زمانی برای اهداف تعیین کنید یا از معیارهای ملموس دیگری برای موفقیت استفاده کنید. این اهداف باید با سودآور نگه داشتن کسب و کار مرتبط باشند – به عنوان مثال، صحبت در مورد اهداف مبتنی بر رسانه های اجتماعی در این بخش بی ربط است.
جدول زمانی
دو نوع مختلف جدول زمانی وجود دارد که باید در این بخش در نظر بگیرید. در مرحله اول، شما باید به جدول زمانی تولید نگاه کنید. اینها باید شامل جدول زمانی باشد که سفارش محصول خود را تا زمانی که به قفسه می رسد را پوشش می دهد.
این به شما ایده می دهد که چقدر از قبل باید برای راه اندازی برنامه ریزی کنید و ذخیره مجدد محصولات چقدر طول می کشد. ثانیاً، اگر قصد دارید گسترش دهید یا اهداف ملموسی برای خود تعیین کرده اید – باید یک جدول زمانی برای دستیابی به این اهداف تعیین کنید.
رویه ها
در این بخش، شما می خواهید عملیات روزانه کسب و کار خود را تجزیه و تحلیل کنید. در مورد ساعات کار، تعطیلات، متغیرهای فصلی صحبت کنید. پوشش هر یک از دارایی هایی که کسب و کار دارد یا خواهد داشت. تجهیزاتی را که کسب و کار استفاده خواهد کرد، پوشش دهید.
شما می خواهید در مورد برنامه های خود برای آزمایش محصول، تهیه مواد و رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی صحبت کنید. شما باید نحوه اجرای هر مکان فیزیکی را مشخص کنید. در مورد اینکه آیا آنها به برق، آب، زهکشی و غیره نیاز دارند یا خیر صحبت کنید.
فرآیند تولید
- شما همچنین باید جزئیات کل فرآیند تولید خود را ارائه دهید، و این به معنای پاسخ به سوالات زیر است:
- چه مدت طول می کشد تا یک واحد یا تعداد واحدهای از پیش تعریف شده تولید کنید؟
- چه اقداماتی برای ادغام بازخورد مشتری در محصول یا خدمات شما انجام شده است؟ مانند قبل، آیا برای ایجاد و آزمایش نمونههای اولیه، قیمتگذاری یا مکانیزمهای تحویل زمان اختصاص دادهاید؟
- چگونه با هجوم عمده تقاضا کنار می آیید؟ به این معنا که وقتی یک فروش پیشنهاد میکنید و سفارشها وارد میشوند، چه رویهها یا مراحلی را در پیش خواهید داشت؟
زنجیره تامین
بیایید با گردش کاری شروع کنیم که باید با آن مقابله کنید تا ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنید. برخی از مواردی که می خواهید به آنها دست بزنید به شرح زیر است:
- تامین کنندگان : چه کسی تمام موادی را که خودتان تولید نمی کنید در اختیار شما قرار می دهد؟
- امکانات : موجودی خود را در کجا قرار می دهید (در صورت وجود)، یا از کدام دفتر برای عملیات خود استفاده می کنید؟
- پرسنل : برای عملیات روزانه خود به چند کارمند نیاز دارید؟ وظایف آنها چگونه خواهد بود؟
- تجهیزات : برای راهاندازی و راهاندازی یا بردن شرکت خود به سطح بعدی به چه ابزار و فناوری نیاز دارید؟ ( این می تواند همه چیز را از کامپیوتر گرفته تا میزهای اداری و همه چیز را در بر گیرد).
- حمل و نقل و انجام : در اینجا باید مشخص کنید که آیا تمام تحویل سفارشات خود را انجام خواهید داد یا از شریک انجام شخص ثالث استفاده خواهید کرد.
- موجودی : در اینجا مشخص میکنید که چه مقدار در دسترس دارید، کجا ذخیره میشود و در صورت لزوم چگونه آن را به شرکای ثالث ارسال میکنید. همچنین، یک جزئیات مهم که باید به آن توجه کنید این است که چگونه همه چیز را که داخل و خارج می شود پیگیری می کنید.
- پشتیبانی مشتری : درخواستهای پشتیبانی، بازپرداخت و شکایات مشتری چگونه در جریان کار کسبوکار شما در نظر گرفته میشوند و ادغام میشوند؟
در اصل، این بخش باید به خواننده نشان دهد که شما مدیریت خوبی در اداره کسب و کار خود دارید. همچنین این پیام را به شما منتقل می کند که شما یک برنامه اضطراری برای پاسخگویی به عدم اطمینان در بازار دارید. با در نظر گرفتن این توصیه، یک برنامه عملیاتی متقاعد کننده تری ایجاد خواهید کرد.
طرح مدیریت
این قسمت از بیزینس پلن شما است که باید اغلب آن را به روز کنید، به خصوص در ابتدای سفر زمانی که به دنبال بودجه هستید. هنگامی که برای اولین بار این بیزینس پلن را می نویسید، این بخش ممکن است پیشنهادی برای وام دهندگان احتمالی باشد. با ارائه سهام به آنها در شرکت خود، به جای به اشتراک گذاشتن حقایق مشخص در مورد اینکه چه کسی مالک چه چیزی است.
همانطور که در حال جمع آوری سرمایه گذاران هستید، باید مطمئن شوید که برنامه مدیریتی خود را بین جلسات به روز می کنید. شما نمی خواهید افراد را با وعده های اشتباه تصادفی یا با تصور نادرست در مورد موقعیت خود در شرکت وارد یک تیم کنید.
مالکیت
این قسمتی است که در آن مشخص میکنید چه کسی مالک چه بخشهایی از کسبوکار شما است. اگر شرکت بسیار جدید است، ممکن است فقط متعلق به شما و بنیانگذاران شما باشد. اگر پولی برای کسب و کار گذاشته اید، ممکن است بخواهید خود را به عنوان سهامدار فهرست کنید.
نحوه فهرست بندی خود بر مالیاتی که بر سود شرکت می پردازید تأثیر می گذارد. اگر به دنبال جذب سرمایه گذاران به کسب و کار خود هستید، می توانید از این بخش برای نشان دادن چند درصد از کسب و کار برای فروش و سود پیش بینی شده برای مالک آینده استفاده کنید.
مدیریت
در این بخش، تجربیات و نقش های تیم مدیریتی را که برای اداره کسب و کار در اختیار دارید، به تفصیل شرح می دهید. ایده پشت این بخش این است که میخواهید به سرمایهگذاران احتمالی اطمینان دهید که کسبوکار توسط متخصصانی در این زمینه اداره میشود که میدانند چه میکنند.
یک تیم مدیریت با تجربه برای سرمایه گذاران شما ریسک کمتری دارد. اگر هنوز تیمی ندارید، می توانید فقط درباره ساختار تیمی که امیدوارید بسازید صحبت کنید. سرمایه گذاران شما ممکن است بخواهند در مورد اینکه چه کسی را استخدام می کنید یا اینکه تیم چگونه است، نظر داشته باشند.
اگر این چیزی است که شما به آن علاقه دارید، می توانید آن را در این بخش ذکر کنید.
هیئت مدیره
بخش پایانی برنامه مدیریتی شما باید در مورد هیئت مدیره شرکت شما باشد. شرکت هایی که در مراحل اولیه جذب سرمایه هستند هیئت مدیره ای در محل نخواهند داشت. این جای نگرانی نیست. رویکرد مشابهی را با این بخش به بخش مالکیت خود در نظر بگیرید.
در مورد نوع هیئت مدیره ای که می خواهید راه اندازی کنید و اینکه چگونه یک نفر جایگاه خود را در این هیئت کسب می کند صحبت کنید. در مورد افرادی که می خواهید در آن نقاط صحبت کنند صحبت کنید – می توانید هم در مورد تجربه و هم در مورد نگرش صحبت کنید. اگر هیئت مدیره دارید، میخواهید در این بخش درباره نقشها و تجربیات آنها صحبت کنید. به سرمایه گذاران احتمالی نشان دهید که اعضای هیئت مدیره شما مراقب پول آنها هستند.
استراتژی رشد کسب و کار
در این فصل، یاد خواهید گرفت که چگونه استراتژی رشد کوتاه مدت و بلند مدت کسب و کار خود را طراحی کنید. این مهم است زیرا سرمایه گذاران می خواهند بدانند برنامه های توسعه بلندمدت شما و اینکه شرکت شما در پنج تا ده سال آینده کجا خواهد بود.
چگونه استراتژی رشد کسب و کار خود را ارائه دهید
- گزینه ها و فرصت های توسعه را با جزئیات توضیح دهید.
- الزامات مالی هر گزینه را بررسی و مستند کنید.
- استراتژی های بازاریابی را که برای انجام و پرورش گزینه رشد انتخابی خود نیاز دارید، مستند کنید.
- تجزیه مالی سرمایه داخلی یا خارجی و نحوه در دسترس قرار گرفتن سرمایه در طول فرآیند رشد را بررسی کنید.
- تفکیک چیزهای دیگری را که مورد نیاز، گسترش یا حذف خواهند شد، مستند کنید.
- برنامه رشد خود را چاپ کنید و به طور مرتب آن را مرور کنید تا زمانی که آماده اجرای آن شوید.
برنامه مالی
این بخش دیگری است که بسیاری از کارآفرینان با آن دست و پنجه نرم می کنند. دریافت صحیح اعداد در این بخش بسیار مهم است، زیرا نمی خواهید سرمایه گذاران شما فکر کنند که می خواهید آنها را گمراه کنید. اگر احساس نمیکنید که نمیتوانید به تنهایی یک برنامه مالی تنظیم کنید، باید شخصی را استخدام کنید تا به شما در انجام آن کمک کند.
در این بخش قصد دارید تمامی عناصر مالی کسب و کار خود را پوشش دهید. از جمله اینکه به دنبال چه نوع سرمایهگذاری هستید، هزینههای اجرای روزانه کسبوکار چقدر است، و هر سرمایهگذاری جدیدی که فکر میکنید طی 5 سال آینده به آن نیاز دارید.
مقدار پول برای راه اندازی یا حفظ کسب و کار
این بخش برای هر کسب و کاری متفاوت خواهد بود، اما شما باید یک شکل واضح در بالای صفحه داشته باشید که نشان می دهد راه اندازی کسب و کار شما (یا حفظ آن در وضعیت فعلی چقدر هزینه دارد).
در زیر آن، شما باید تمام هزینههای مختلف را که آن عدد نهایی را تشکیل میدهند، تفکیک کنید. سعی کنید این بخش را در یک صفحه نگه دارید. در صورت نیاز می توانید یادداشت های دقیق تری را در یک پیوست قرار دهید و خواننده را برای مبالغ پیچیده تر به آن صفحه ارجاع دهید. شما می خواهید این بخش را تا حد امکان واضح نگه دارید.
مقدار مورد نیاز برای چند سال آینده
در مرحله بعد، شما می خواهید در مورد اینکه چگونه فکر می کنید هزینه های جاری کسب و کار در چند سال آینده تغییر خواهد کرد، عمیقاً بررسی کنید. شما همچنین باید در مورد هر هزینه بزرگی که می توانید پیش بینی کنید بحث کنید. به عنوان مثال، اگر کسب و کار نانوایی شما رو به افزایش است، ممکن است لازم باشد برای برآورده کردن تقاضا و استخدام یک نانوایی دیگر، یک بار دیگر خرید کنید.
ممکن است بخواهید چند مجموعه از محاسبات را انجام دهید که نشان می دهد نرخ های مختلف رشد چگونه بر هزینه های اداره تجارت شما تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، رشد کمتر از انتظار، نرخ رشد مورد انتظار، رشد 5 درصد سریعتر.
چگونه می خواهید بودجه را خرج کنید؟
این بخش در مورد نقشه برداری است که با پولی که درخواست می کنید و هر پولی که به عنوان یک تجارت به دست می آورید چه کاری انجام خواهید داد. این شامل وام ها، سرمایه گذاری ها، کمک های مالی، فروش و سود خواهد بود. شما باید در مورد اینکه چگونه پول خود را خرج خواهید کرد و چه سودی برای شرکت خواهد داشت یا چرا ضروری است که پول خود را در این راه خرج کنید صحبت کنید.
به عنوان مثال، ممکن است بخواهید در خودروهای الکتریکی برای ناوگان شرکت سرمایه گذاری کنید. در حالی که خروجی های اولیه بیشتر از خرید خودروهای بنزینی خواهد بود، هزینه سوخت به سرعت آن را جبران می کند.
هزینه های جاری کسب و کار به عنوان مثال حقوق و دستمزد
در نهایت، شما می خواهید هزینه های جاری اداره کسب و کار خود را کاهش دهید. اینها هزینه هایی هستند که اجتناب ناپذیر هستند و نباید آنها را نادیده گرفت زمانی که در حال بررسی میزان هزینه برای راه اندازی کسب و کار خود هستید. سه مثال کلیدی از هزینههای جاری عبارتند از حقوق (دستمزدی که به کارکنان خود میپردازید)، مالیات (پولی که به دولت میپردازید)، و اجاره ساختمانهایتان.
شما باید در این بخش از سند توضیح دهید که قوانین مالیاتی در ایالت شما چیست، زیرا مالیات های تجاری در سراسر کشور بسیار متفاوت است. این امر به ویژه برای هر سرمایه گذار بین المللی مهم خواهد بود.
پیش بینی ها
نقش بخش پیش بینی شما این است که افرادی را که بیزینس پلن شما را می خوانند متقاعد کنید که کسب و کار شما برای کسب درآمد ساخته شده است. شما می خواهید به سرمایه گذاران احتمالی نشان دهید که شرکت و ایده های شما یک سرمایه گذاری پرخطر نیستند. در عوض، آنها یک فرصت عالی هستند.
در این بخش، شما می خواهید خوش بین باشید اما غیرواقع بین نباشید. باز هم، شما نمی خواهید سرمایه گذاران را با وعده های دروغین وارد کنید، زیرا این امر می تواند شما را در آینده با مشکل قانونی مواجه کند.
اجزای یک صورت مالی بیزینس پلن
صورت حساب درآمد
این ترکیب زیبا از اعداد به خواننده می گوید که دقیقاً منابع درآمد شما چیست و پول خود را صرف کدام هزینه کرده اید تا به نتیجه نهایی برسید. اساساً، برای یک دوره زمانی معین، صورت سود و زیان ( درآمد-هزینه ) که شما انجام داده اید را بیان می کند.
ترازنامه و صورت جریان وجوه نقد
این بخش فقط برای مشاغلی است که قبلاً تأسیس شده اند و به دنبال سرمایه گذاری بیشتر هستند. در این بخش، شما می خواهید تا حد امکان اطلاعات مالی در مورد شرکت خود را درج کنید. این به این منظور است که به سرمایه گذاران این فرصت را بدهیم تا ببینند که کسب و کار شما در حال حاضر پول در می آورد و چاله ای برای پول نقد نیست.
اگر کمتر از آن باشد، باید این اسناد را برای 5 سال گذشته یا هر مدتی که کسب و کار شما باز بوده است، وارد کنید:
- مجموعه کامل ترازنامه
- تمام صورتهای جریان نقدی شما
- لیست هزینه های شرکت
- برگه درامد
- جزئیات حقوق و دستمزد
چشم انداز مالی
در چشم انداز مالی خود، می خواهید تصویر مشابهی از موفقیت ترسیم کنید. شما میخواهید از این بخش برای نشان دادن نحوه استفاده از پول سرمایهگذارتان استفاده کنید و در ازای آن پول بیشتری به دست آورید. شما باید پیش بینی های خود را برای 5 سال آینده آماده کنید.
شما باید فضای بیشتری را به سال اول اختصاص دهید و آن را با گزارش های فصلی به جای سالانه پوشش دهید. همچنین توصیه می کنیم دو گزارش 6 ماهه برای سال دوم قرار دهید. شما باید اطلاعات زیر را در چشم انداز مالی خود بگنجانید.
- بودجه های مخارج سرمایه ای
- مجموعه کامل ترازنامه
- تمام صورتهای جریان نقدی شما
- لیست هزینه های شرکت
استراتژی خروج از کسب و کار
قرار نیست با تجارت خود بمیرید. سرمایه گذاران شما هم نیستند. به همین دلیل است که شما باید نه تنها برای خود، بلکه برای سرمایه گذاران خود نیز یک برنامه خروج تهیه کنید. استراتژی خروج روشی است که از طریق آن کارآفرینان و سرمایه گذاران، به ویژه آنهایی که مبالغ هنگفتی را در شرکت های نوپا سرمایه گذاری کرده اند، مالکیت کسب و کار خود را به شخص ثالث منتقل می کنند یا از طریق آن پول سرمایه گذاری شده در کسب و کار را پس می گیرند.
برخی از اشکال استراتژی های خروج عبارتند از، خریداری شدن توسط شرکتی دیگر، فروش سهام، خرید مدیریت-کارمند، و همکاران.
انواع استراتژی خروج
- عرضه اولیه عمومی ( IPO )
- فروش کسب و کار شما
- ادغام و ادغام
- انحلال دارایی ها
- خرید مدیریت
- جانشینی خانواده
بیزینس پلن خود را با پاورپوینت ارائه دهید
افزایش سرمایه یکی از سخت ترین چالش های کارآفرینان در تجارت است. نوشتن یک بیزینس پلن یک چیز است، ارائه یک بیزینس پلن به سرمایه گذاران چیز دیگری است و دور شدن با سرمایه مورد نیاز دستاورد نهایی است.
پاورپوینت روشی کارآمد برای ارائه هر چیزی از جمله بیزینس پلن است. در بازی ارائه های تجاری، یک واقعیت کلیدی که مخاطب به آن توجه دارد، سادگی اطلاعات به اشتراک گذاشته شده است. اگر با سرمایه گذارانی سر و کار دارید، آنها می خواهند کارایی ایده کسب و کار و سایر جزئیات پروژه را ببینند.
فهرست تجهیزات برای ارائه بیزینس پلن
- چوب سخنرانی
- لپ تاپ یا رایانه رومیزی یا رایانه لوحی
- تخته وایت برد
- پروژکتور
- نرم افزار مایکروسافت پاورپوینت
ضمائم – نمونه های اولیه، بیانیه ها، قراردادها، اسناد حقوقی و غیره
در این بخش پایانی، شما باید هر چیزی را که به پیشنهاد تجاری شما مرتبط است و همچنین هر چیزی که در طول سند به آن اشاره می کنید، اضافه کنید. شما نباید انتظار داشته باشید که سرمایه گذاران شما آنلاین شوند و مقاله ای برای خود پیدا کنند، در عوض آن را در ضمیمه خود قرار دهند.
برای اینکه ضمیمه شما را راحتتر دنبال کنید، یک صفحه محتوا اضافه میکنیم و به وضوح برچسب و ضمائم را مشخص میکنیم. حتی می توانید از یک سیستم کدگذاری رنگ استفاده کنید – یعنی تمام ضمائم مربوط به برنامه مالی شما دارای یک نوار سبز رنگ در بالای صفحه هستند.
فصل الف : درک تفاوت بین گزارش مطالعات امکان سنجی و بیزینس پلن
اکثر مردم یک بیزینس پلن را با گزارش مطالعات امکان سنجی در هم می آمیزند، اما قطعاً یکسان نیستند. یک مطالعه امکان سنجی با هدف یافتن کارایی و سودآوری یک سرمایه گذاری تجاری انجام می شود. قبل از اینکه هر چیزی در یک سرمایه گذاری تجاری جدید سرمایه گذاری شود، یک مطالعه امکان سنجی انجام می شود تا بدانیم آیا سرمایه گذاری تجاری ارزش زمان، تلاش و منابع را دارد یا خیر.
از سوی دیگر، یک بیزینس پلن تنها پس از اینکه مشخص شد فرصت تجاری وجود دارد و سرمایه گذاری در شرف شروع است، ایجاد می شود. این به سادگی به این معنی است که یک بیزینس پلن پس از انجام یک مطالعه امکان سنجی تهیه می شود. این فصل به شما کمک می کند تا تفاوت بین این دو و نقش خاص آنها در فرآیند برنامه ریزی کسب و کار را درک کنید.
فصل B : درک تفاوت بین یک برنامه تجاری و یک برنامه استراتژیک
- آیا یک برنامه استراتژیک با یک بیزینس پلن یکسان است ؟ جواب بله یا خیر است؛ بسته به چشم اندازی که به آن نگاه می کنید این فصل تفاوت ها را برجسته خواهد کرد.
فصل ج : اجزای اساسی یک بیزینس پلن
- در این فصل با عوامل اساسی تشکیل دهنده یک بیزینس پلن آشنا می شوید. بدون این عوامل، بیزینس پلن شما به هدف خود نمی رسد.
فصل D: خود را برای فرآیند برنامه ریزی تجاری آماده کنید
- این فصل با جزئیات به شما می آموزد که چگونه به طرز فکری درست دست پیدا کنید، نامه بیزینس پلن خود را تهیه کنید، صفحه عنوان و فهرست مطالب خود را بنویسید. همچنین با ابزارهای مختلفی که برای نوشتن سریعتر و دقیقتر نیاز دارید آشنا خواهید شد.
خلاصه
بیزینس پلن شما به شما کمک می کند تا سرمایه گذاران را برای کسب و کار خود به دست آورید، کمک های مالی دریافت کنید و از بانک وام بگیرید. با این حال، پس از به دست آوردن پول، از مفید بودن آنها دست نمی کشند. بیزینس پلن شما همچنان سندی خواهد بود که با رشد شرکت به آن مراجعه می کنید.
وقتی کسب و کار خود را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهید، باید برای هر چیزی که می توانند بخواهند آماده باشید. اگر اکنون وقت بگذارید و از راهنمای بالا پیروی کنید، آماده خواهید شد. صرف زمان برای آن در حال حاضر به طور تصاعدی در آینده نتیجه خواهد داد.
7 کلید موفقیت برای برنامه ریزی کسب و کاری که برنده است
بسیاری از مردم تنها رویای ایجاد یک امپراتوری تجاری را در سر می پرورانند. دیگران جرات عواقب را دارند و به دنیای تجارت جهش می کنند. آمارها نشان می دهد که 90 درصد از تمام مشاغل شروع شده در پنج سال اول شکست می خورند. از این مشاغل شکست خورده، 80 درصد از همان روز اول شکست خورده بودند. آنها حتی قبل از راه اندازی شکست می خورند زیرا کسب و کار برنامه ریزی ضعیفی داشت. این من را به یاد نقل قولی از استادم می اندازد:
” یک کسب و کار موفق قبل از اینکه یک تجارت وجود داشته باشد ایجاد می شود. ” – پدر پولدار
برای اینکه کسب و کار شما موفق باشد، باید از همان ابتدا به طور استراتژیک به درستی برنامه ریزی شود. درست مثل ساختن یک خانه است. قبل از شروع به پی ریزی، ابتدا باید طرح سازه را برنامه ریزی کنید. همین امر برای راه اندازی یک کسب و کار نیز صدق می کند. در زیر هفت مرحله برای برنامه ریزی کسب و کاری که برنده می شود آورده شده است:
I. کسب و کاری را برنامه ریزی کنید که بتواند با یا بدون شما رشد کند
اولین قدم برای برنامه ریزی کسب و کاری که برنده می شود این است که مطمئن شوید کسب و کار به گونه ای طراحی شده است که با یا بدون شما رشد کند. این در واقع جایی است که بیشتر کارآفرینان جدید آن را از دست می دهند. آنها یک کسب و کار در اطراف خود ایجاد می کنند. آنها کسب و کاری را راه اندازی می کنند تا خودشان آن را اداره کنند. آنها ایده رئیس خود بودن و انجام کارها به روش خودشان را گرامی می دارند.
اما ساختن یک کسب و کار با شما به عنوان مالک انحصاری یک کسب و کار با برنامه ریزی ضعیف است و آزمون زمان را نخواهد داشت. نکته ای که می خواهم بر آن تاکید کنم این است؛ شما باید کسب و کاری را طراحی کنید که تنها بر دوش شما تکیه نکند.
II. کسب و کاری ایجاد کنید که با چشم انداز شما هدایت شود
گام بعدی این است که برای کسب و کاری برنامه ریزی کنید که با چشم انداز و آرزوهای شما هدایت شود. امروز، مشاغلی را بدون برنامه و چشم انداز آینده می بینم. در فرآیند طراحی کسب و کار خود، باید نقاط عطف را برای رسیدن به هدف تعیین کنید. شما باید اهداف پنج ساله و ده ساله را برای کسب و کار خود تعیین کنید.
اما تدوین یک چشم انداز برای کسب و کار شما به اندازه اطمینان از اینکه این کسب و کار شما توسط چشم انداز هدایت می شود مهم نیست. کارمندان، تیم و کل سیستم کسب و کار شما باید در پیگیری دیدگاه های شما سهیم باشند.
III. کسب و کاری ایجاد کنید که با ارزش های اصلی شما محدود شود
مرحله سوم طراحی کسب و کاری است که با ارزش های اصلی شما محدود شود. باورها و ارزش های اصلی شما باید در کسب و کار شما القا شود. من با مثال های زیر به هدف خود خواهم پرداخت. سام والتون به مراقبت از کارکنانش اعتقاد داشت و آن را به ارزش اصلی شرکت خود تبدیل کرد. به همین دلیل وال مارت یک طرح تقسیم سود را با کارمندان خود اجرا می کند.
دبی فیلدز، در سالهای اولیه راهاندازیاش، شهرت داشت که بیش از ۵۰۰ دلار کوکیها را به دلیل کیفیت پاییناش دور ریخت. Debbi به اصرار بر کیفیت شهرت دارد حتی اگر به معنای کاهش حاشیه سود باشد. کیفیت ارزش اصلی او بود و به همین دلیل شعار شرکت او این است: « به اندازه کافی خوب هرگز نیست. ”
حالا این برای دبی فیلدز و سام والتون است، شما چطور؟ آیا شرکت شما به باورها و ارزش های اصلی شما محدود شده است ؟ اگر بله، پس مطمئن شوید که در بیزینس پلن شما گنجانده شده است.
IV. کسب و کاری را برنامه ریزی کنید که دائماً ارزش مشتری خود را افزایش دهد
مشتریان سیری ناپذیر هستند و خواسته های آنها بی پایان است. بنابراین این شما هستید که باید کسب و کار خود را به گونه ای طراحی کنید که همیشه ارزش مشتری خود را افزایش دهد. کسب و کار شما باید به طور مداوم تلاش کند تا بهترین خدمات را به مشتریان ارائه دهد. نگاهی به رایانه های اپل بیاندازید. آنها ارتشی از مشتریان وفادار را به دلیل توانایی آنها در جلب رضایت مشتریان خود با ارائه مداوم نوآوری های تکنولوژیکی به آنها افزایش داده اند.
V. کسب و کاری ایجاد کنید که توسط یک تیم قوی هدایت شود
یکی دیگر از کلیدهای مهم برای موفقیت در کسب و کار این است که برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنید تا توسط یک تیم قوی تقویت شود. یکی از قوانین کارآفرینی این است. شما باید افراد باهوش تر از خود را استخدام کنید. اگر در تیم خود باهوش ترین باشید، کسب و کار شما محکوم به فنا است.
فقط نگاهی بیندازید که چگونه شرکت مایکروسافت توسط مدیریت و تیم جادوگران رایانه خود به جلو رانده شده است. اگر برای ایجاد یک تیم تجاری قدرتمند زحمت بکشید، کسب و کار شما جهش های مثبتی را تجربه خواهد کرد.
VI. کسب و کاری را برنامه ریزی کنید که شهروند شرکتی خوبی باشد
اکثر کارآفرینان هنگام طراحی کسب و کار خود مسئولیت اجتماعی شرکتی خود را در نظر نمی گیرند. اما هر کارآفرین خوب و موفقی هنگام طراحی کسب و کار خود جامعه خود را در نظر می گیرد. به عنوان یک کارآفرین، باید جامعه خود را در بیزینس پلن خود در نظر بگیرید و همچنین بفهمید که چگونه تجارت شما بر محیط اطراف تأثیر مثبت خواهد داشت.
برای مثال؛ اگر قصد راهاندازی یک کسبوکار معدنی یا هر کسبوکاری را دارید که گهگاه منجر به تخریب محیطزیست میشود، باید آن کسبوکار را طوری برنامهریزی کنید که به محیط زیست نیز به عنوان نشانهای از یک شهروند شرکتی خوب بودن برگردید.
VII. کسب و کاری ایجاد کنید که به شما کمک کند به هدف اصلی خود برسید
کارمند، کارآفرین، دانشجو یا بیکار باشید. همه ما آرزوها و اهداف شخصی داریم. همانطور که اهداف ما متفاوت است. همچنین مسیرهای ما برای دستیابی به آنها متفاوت است. به عنوان یک کارآفرین، باید کسب و کار خود را طوری طراحی کنید که با هدف اصلی خود مطابقت داشته باشد.
شما باید به نحوی از کسب و کار خود به عنوان اهرمی برای دستیابی به برخی یا همه اهداف اصلی خود استفاده کنید. مهم نیست که هدف اصلی شما چیست؛ شما باید راهی بیابید که از کسب و کار خود در جهت دنبال کردن آن هدف خود استفاده کنید. بنابراین هنگام طراحی یک کسب و کار، مطمئن شوید که اهداف و اهداف شخصی شما نیز در نظر گرفته شده است.
در خاتمه، من معتقدم که توانسته ام یک درس کارآفرینی را پشت سر بگذارم. همیشه به خاطر داشته باشید که طراحی صحیح یک کسب و کار قبل از شروع، احتمال شکست را کاهش می دهد. به عنوان یادداشت پایانی، این نقل قول را برای شما باقی می گذارم:
” یک کسب و کار موفق قبل از اینکه یک تجارت وجود داشته باشد ایجاد می شود. – پدر پولدار
سوالات متداول
-
فرمت یک بیزینس پلن چیست؟
از نظر نوشتن فرمت بیزینس پلن، ده عنصر اساسی وجود دارد که انتظار می رود آنها را پوشش دهید. محتوا یا قالب استاندارد یک بیزینس پلن شامل:
- یک مرور کلی
- خلاصه اجرایی
- توضیحات کلی شرکت
- فرصت
- صنعت و بازار
- استراتژی شما
- تیم
- یک طرح بازاریابی
- طرح عملیاتی
- طرح مالی
- یک آپاندیس
-
آیا می توانید برای نوشتن بیزینس پلن خود به کسی پول بدهید؟
بله، شما می توانید برای نوشتن بیزینس پلن خود به شخصی پول بدهید، اما همیشه توصیه می شود که بیزینس پلن خود را خودتان بنویسید. اگر نویسنده خوبی هستید، می توانید به سادگی یک مشاور استخدام کنید تا شما را راهنمایی و راهنمایی کند، اما با این حال بیشتر کارها را خودتان انجام دهید.
-
چه زمانی باید یک بیزینس پلن بنویسم، قبل یا بعد از شروع کسب و کار؟
قبل از شروع یک کسب و کار بهترین زمان برای نوشتن بیزینس پلن است. حتی اگر فوراً آن را تمام نکنید، خود فرآیند به شما کمک می کند تا سازماندهی کنید.
-
مراحل اساسی برای ایجاد یک بیزینس پلن چیست؟
هنگام نوشتن یک بیزینس پلن، توصیه می شود از هر مثالی که یک بانک یا آژانس وام به شما می دهد پیروی کنید. با این حال، برای یک برنامه منظم، تا زمانی که به تمام نکات کلیدی توجه کنید، میتواند فضایی برای خلاقیت وجود داشته باشد. با این وجود، مراحل اساسی برای ایجاد یک بیزینس پلن عبارتند از:
- خلاصه اجرایی خود را ایجاد کنید.
- نمای کلی شرکت خود را اضافه کنید.
- تحلیل بازار خود را انجام دهید.
- سازمان کسب و کار خود را تعریف کنید.
- محصولات و خدمات خود را شرح دهید.
- برنامه بازاریابی و فروش خود را توضیح دهید.
- جزئیات برنامه مالی و پیش بینی های خود را.
- یک ضمیمه اضافه کنید.
-
چگونه یک بیزینس پلن کوچک بنویسید؟
هنگام نوشتن یک بیزینس پلن کوچک، لازم نیست به طرح کلی بیزینس پلن پایبند باشید. در عوض، از بخشهایی استفاده کنید که بیشترین حس را برای کسب و کار و نیازهای شما دارند. با این حال، با توجه به اداره تجارت کوچک ایالات متحده، برنامه های کسب و کار کوچک ترکیبی از این نه بخش را به کار می برند.
- خلاصه اجرایی
- توضیحات شرکت
- تحلیل بازار
- سازمان و مدیریت
- خط خدمات یا محصول
- بازاریابی و فروش
- درخواست تامین مالی
- پیش بینی های مالی
- ضمیمه
-
چگونه یک بیزینس پلن برای یک استارت آپ بنویسید؟
اگر ایده ای برای یک شرکت نوپا دارید اما مطمئن نیستید که چگونه با یک بیزینس پلن شروع کنید، در اینجا چیزی است که برای شروع باید بدانید.
- اطمینان حاصل کنید که شرکت شما هدف مشخصی دارد.
- بازار هدف خود را شناسایی کنید.
- رقابت خود را تجزیه و تحلیل کنید.
- بودجه بر این اساس.
- اهداف و پیش بینی های مالی خود را مشخص کنید.
- ساختار قدرت را به وضوح تعریف کنید.
- در مورد طرح بازاریابی خود بحث کنید.
- کوتاه و حرفه ای باشید.
-
نوشتن یک بیزینس پلن چقدر طول می کشد؟
بستگی به این دارد که با چه سرعتی بتوانید به فوری ترین سوالات پاسخ دهید و به برخی از داده ها برای پشتیبان گیری از فرضیات خود دسترسی داشته باشید. پس از آن، همه چیز در مورد این است که بخشهای مختلف طرح، بسته به مخاطب مورد نظر، با یکدیگر سازگار و منسجم باشند. اگر داده های مورد نیاز را دارید، می توانید ظرف 4 تا 5 ساعت تکمیل کنید، در غیر این صورت مطمئناً ایده پردازی و تحقیق زمان می برد.
-
آیا نوشتن بیزینس پلن سخت است؟
بله، نوشتن بیزینس پلن سخت است، اما ضروری است.
-
نام دیگر بیزینس پلن چیست؟
- برنامه استراتژیک
- طرح عملیاتی
- طرح داخلی
- Lean Plan و بسیاری دیگر.
-
چگونه یک طرح ایجاد می کنید؟
ایجاد یک برنامه اقدام قدرتمند همیشه با داشتن یک هدف، چشم انداز یا هدف روشن شروع می شود. توجه داشته باشید که با یک برنامه ریزی دقیق، عملاً می توانید به هر هدفی که قصد انجام آن را دارید، برسید. در اینجا مراحلی وجود دارد که می توانید برای ایجاد برنامه اقدام خود انجام دهید.
- مطمئن شوید که اهداف شما هوشمند هستند.
- برای تعیین نقاط عطف به عقب کار کنید.
- تعیین کنید برای رسیدن به اهدافتان چه اتفاقی باید بیفتد.
- تصمیم بگیرید که برای رسیدن به اهدافتان چه اقداماتی لازم است.
- اقدامات خود را در یک برنامه قرار دهید.
- چیزی را تا اخر دنبال کردن.
-
مثال مدل کسب و کار چیست؟
در هسته خود، مدل کسب و کار شما شرحی از نحوه کسب درآمد کسب و کار شما است. این توضیحی است درباره نحوه ارائه ارزش به مشتریان خود با هزینه مناسب. با این حال، نمونه هایی از مدل کسب و کار عبارتند از:
- فروش مستقیم
- فرانشیز
- مبتنی بر تبلیغات
- آجر و ملات
- فریمیوم
- اشتراک، ابونمان
-
بخش تیم مدیریت چگونه است؟
بخش تیم مدیریت بیزینس پلن شما باید شامل یک نمودار سازمانی از کسب و کار کوچک شما، شامل بخش ها، مدیران بخش و کارمندان باشد. اطلاعات بیوگرافی در مورد شما، مالک، و هر صاحب دیگر! درصد مالکیت خود را مشخص کنید و دقیقاً مسئولیت های روزانه شما چقدر خواهد بود.
-
دو دلیل اصلی برای نوشتن بیزینس پلن چیست؟
- برای آزمایش امکان سنجی ایده کسب و کار شما
- تا به کسب و کار جدید خود بهترین شانس موفقیت را بدهید
-
چگونه بیزینس پلن ایده آل را بنویسید؟
حتی کارشناسانی که برنامه های تجاری را به طور منظم ایجاد می کنند، در تعریف محصول نهایی کامل مشکل دارند. با این حال، انتظار می رود مؤلفه های خاصی در برنامه های تجاری موفق ظاهر شوند. با این حال، برای تنظیم یک بیزینس پلن کامل، موارد زیر را در نظر بگیرید.
- محصول، بازار و تخصص هدف خود را تحقیق و تجزیه و تحلیل کنید. دوبرابر زمانی را که صرف نوشتن بیزینس پلن می کنید، صرف تحقیق، ارزیابی و تفکر کنید.
- هر بخش را تا حد امکان واضح و مختصر بنویسید. از اطلاعات ذهنی یا غیرقابل تأیید، هر چند قانع کننده به نظر برسد، اجتناب کنید.
- یک خلاصه اجرایی متمرکز و کامل ایجاد کنید. اهداف و مقاصد کسب و کار خود را که دستیابی به آنها با بیان استراتژی ها، چشم انداز، ماموریت و تخصص شما برای ایجاد محصول نهایی پشتیبانی می شود، در ادامه برنامه توضیح دهید.
- نقاط قوت و تجربه تیم مدیریت خود را مشخص کنید. اگر یک تیم مدیریتی تک نفره هستید، تخصص خود و روشی را که قصد دارید سایر اجزای مهم مانند حسابداری، بازاریابی، تولید، حقوقی و/یا فروش را برون سپاری کنید، به وضوح تعریف کنید.
- تجزیه و تحلیل قوی بازار، از جمله اطلاعاتی در مورد چالش های رقابتی که با آن روبرو هستید، توسعه دهید.
- نتایج مالی خود را برای پنج سال آینده طراحی و پیش بینی کنید. شامل صورتهای درآمد و جریان نقدی ماهانه برای دو سال اول. برای سال های سه تا پنج، این نتایج را به صورت فصلی و سالانه پیش بینی کنید.
-
چه چیزی از نظر اهمیت در یک بیزینس پلن رتبه بالایی دارد؟
خلاصه اجرایی بهعنوان مهمترین بخش یک طرح کسبوکار رتبهبندی میشود، و شاید تنها بخشی باشد که خوانده میشود، بنابراین توصیه میشود آن را کامل کنید! خلاصه اجرایی تنها یک هدف دارد: خواننده را وادار به خواندن بقیه بیزینس پلن شما کنید.
-
یک بیزینس پلن خوب چیست؟
ویژگی های یک بیزینس پلن خوب به ترتیب اهمیت عبارتند از:
- متناسب با نیاز تجاری است
- واقع بینانه است و قابل اجراست
- این خاص است و شما می توانید نتایج را در برابر برنامه پیگیری کنید.
- به وضوح مسئولیت های اجرا را مشخص می کند
- به وضوح مفروضات را مشخص می کند
- به افرادی که باید آن را اجرا کنند ابلاغ می شود
- مردم را متعهد می کند
- با فرآیند پیگیری و برنامه ریزی زنده نگه داشته می شود
-
چگونه یک استارت آپ ایجاد می کنید؟
برخلاف کسبوکارها و سرمایهگذاریهای معمولی، استارتآپها منحصربهفرد رشد با نرخ تصاعدی در یک دوره زمانی کوتاه هستند. در اینجا مراحل ایجاد یک استارت آپ آورده شده است.
- ایده و راه حل / اعتبار سنجی.
- تیم رویایی خود را پیدا کنید
- شخصی مشتری و اعتبارسنجی مشتری.
- نمونه اولیه و اعتبارسنجی
- طرح بازاریابی و ساخت صفحه فرود.
- مدل کسب و کار و درآمد
-
چگونه می توانید فعالیت های روابط عمومی را برای کمک به بازاریابی کسب و کار خود راه اندازی کنید؟
روابط عمومی کم و بیش به معنای اتصال یک برند یا شرکت به عموم مردم و به طور خاص، مخاطبان هدف خود است. یک عملکرد روابط عمومی میتواند به بازاریابی کمک کند تا پیامها را اصلاح کند و پیامهایی را انتخاب کند که میتوانند به داستانهایی تبدیل شوند که برای رسانه و مخاطبان هدف آن جذاب باشد. مراحل راه اندازی فعالیت های روابط عمومی برای کمک به بازاریابی کسب و کار شما عبارتند از:
- اهداف خود را تعریف و یادداشت کنید.
- اهداف روشن را تعیین کنید
- بازار هدف خود را شناسایی کنید
- فرصت های پژوهشی
- یک برنامه زمانی ایجاد کنید
- پیشرفت خود را اندازه گیری کنید
-
3 هدف اصلی یک بیزینس پلن چیست؟
- تمرکز تجاری را ایجاد کنید
- تامین مالی مطمئن
- مدیران اجرایی را جذب کنید
-
4 نوع بیزینس پلن چیست؟
- بیزینس پلن یک صفحه ای
- بیزینس پلن سنتی
- نمودار مدل کسب و کار
- زمین تجاری
-
با توجه به آنچه در مورد شرایط تجاری موجود می دانید، چگونه محصول یا شرکت خود را بازاریابی می کنید؟
ارائه یک محصول یا شرکت جدید در واقع یک کار دلهره آور است، که متأسفانه پس از آماده شدن متوقف نمی شود – راه اندازی و تبلیغ آن نیمه دیگر معادله است. شما می توانید بهترین محصول یا خدمات جدید را در اطراف ارائه دهید، اما اگر آن را به درستی تبلیغ نکنید، احتمالاً فرصت ها را از دست خواهید داد یا حتی در نهایت پول خود را از دست خواهید داد. راه های بازاریابی یک محصول یا شرکت موجود عبارتند از:
- سازماندهی کنید
- یک وب سایت دریافت کنید
- از رسانه های اجتماعی استفاده کنید
- کسب و کار خود را به صورت آنلاین راه اندازی و ادعا کنید
- از گوگل ادوردز استفاده کنید
- ایجاد آگاهی محلی و ایجاد یک شبکه
- کوپن یا محصولات/خدمات رایگان ارائه دهید
- تبلیغات
-
بیزینس پلن ساده چیست؟
یک بیزینس پلن ساده شامل یک سند واحد است که به چندین بخش شامل شرح سازمان، تحقیقات بازار، تجزیه و تحلیل رقابتی، استراتژیهای فروش، سرمایه و نیروی کار مورد نیاز و دادههای مالی تقسیم میشود.
-
12 جزء یک بیزینس پلن چیست؟
توجه داشته باشید که لازم نیست هر بیزینس پلن گسترده باشد. نکته مهم این است که خواننده بفهمد که سرمایه گذاری در مورد چیست. یک بیزینس پلن دارای اجزای ثابت است. 12 مولفه اصلی در عبارات زیر معرفی می شوند.
- خلاصه اجرایی
- بنیانگذار (تیم) و رهبری کسب و کار
- محصول یا خدمات
- بازار و بخش
- توزیع و بازاریابی
- همکاران و هماهنگی کسب و کار
- فرم حقوقی
- شانس ها و خطرات
- سرمایه مورد نیاز
- طرح مالی
- اسناد بیشتر
- اندازه گیری درست
-
چگونه تعیین می کنید که آیا تلاش های بازاریابی اولیه شما موفق هستند؟
اندازه گیری کلید بهینه سازی هر فرآیندی است و کمپین های بازاریابی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. وقتی شاخصهای کلیدی عملکرد (KPI) را برای کمپینهای بازاریابی خود ایجاد و اندازهگیری میکنید، میتوانید به طور گسترده ببینید چه چیزی کار میکند و چه چیزی خوب نیست. سپس می توانید سرمایه بازاریابی خود را به سمت موثرترین کمپین ها برای دستیابی به موفقیت بازاریابی هدایت کنید.
در اینجا برخی از KPIهای رایجی که باید برای هر یک از تلاش های خود، صرف نظر از نوع، کانال یا رسانه اندازه گیری کنید، آورده شده است:
- بازگشت سرمایه (ROI)
- هزینه هر برد (فروش)
- هزینه هر سرب
- نرخ تبدیل (یا نرخ تکمیل هدف)
- فروش افزایشی
- خرید قیف
- ارزش طول عمر مشتری
- قیف های چند کانالی و اسناد
-
چگونه می توانید محصول یا خدمات خود را وارد بازار کنید؟
تشخیص یک ایده خوب از یک ایده عالی که به فروش می رسد دشوار است، به خصوص قبل از عرضه واقعی محصول شما. اما کارهایی وجود دارد که میتوانید در مراحل اولیه توسعه محصول خود انجام دهید تا مطمئن شوید ایده عالی شما متناسب با بازار است.
- بازخورد مناسب را از مشتریان مناسب دریافت کنید
- مطمئن شوید که مشتریان به معنای واقعی کلمه خرید خواهند کرد
- روی تناسب اندام تمرکز کنید، نه دستیابی
- اغلب نیازهای بازار را بررسی کنید
-
چه چیزی نباید در یک بیزینس پلن گنجانده شود؟
هنگامی که یک بیزینس پلن به درستی مونتاژ شود، می تواند یک نسخه خطی بسیار چشمگیر باشد که سرمایه گذاران و کارمندان با کیفیت را جذب کند. برعکس، این می تواند سقوط یک زمین عالی باشد. در اینجا چند چیز حیاتی وجود دارد که نباید در بیزینس پلن خود لحاظ کنید.
- کار ویرایش نشده
- جزئیات خیلی کم یا خیلی زیاد
- پیش بینی های مالی غیر واقعی
-
بایدها و نبایدهای راه اندازی یک کسب و کار چیست؟
هنگام راه اندازی یک کسب و کار کوچک باید مسائل مختلفی را در نظر گرفت. مهم است که به درستی برنامه ریزی کنید و از مشکلات رایج اجتناب کنید. هنگام راهاندازی کسبوکار، در اینجا بایدها و نبایدهای عملی وجود دارد که شما را در مسیر درست قرار میدهند.
انجام دهید
- نوآوری کنید
- از بیرون مشاوره بخواهید
- یک برنامه محکم داشته باشید و پیشرفت خود را بسنجید
- بهترین ها را استخدام کنید و آنها را درگیر نگه دارید
- با تامین کنندگان کلیدی خود روابط قوی ایجاد کنید
نباید
- برنامه ریزی اضطراری را تا زمانی که خیلی دیر نشده است رها نکنید
- اهمیت مدیریت مالی موثر را دست کم نگیرید
- آنچه در بازار شما اتفاق می افتد را نادیده نگیرید
- به مشتریان خیلی کم اعتماد نکنید
- برای دریافت کمک زیاد منتظر نمانید
-
مهمترین بخش یک بیزینس پلن چیست؟
مهمترین بخش برنامه، خلاصه اجرایی است که به طور مشخص می گوید قرار است چه اتفاقی بیفتد. هسته اصلی یک بیزینس پلن مجموعه ای از تاریخ ها، مهلت ها، مسئولیت ها و تعهدات دقیق است و انتظار می رود که خلاصه اجرایی همه این موارد را پوشش دهد.
-
چرا طرح های تجاری شکست می خورند؟
برای برخی از افراد، صرفاً صرف نکردن زمان و تلاش کافی برای ایجاد آن است. با این حال، برخی از مشکلات رایج وجود دارد که می تواند مانع از موفقیت یک بیزینس پلن شود. آنها عبارتند از؛
- اهداف و آرزوهای دست نیافتنی
- فقدان تحقیقات بازار
- مسائل مربوط به بهره وری و انگیزه
- بودجه بندی نامناسب
- دنبال کردن یک ایده بد
- بی توجهی به امور مالی
-
جدول زمانی برای ارائه محصولات و خدمات جدید به بازار چیست؟
شرکت ها در اثر موفقیت یا شکست یک محصول جدید بالا می روند یا سقوط می کنند. به عنوان رهبر بازاریابی، شما نقشی اساسی در ارائه پیشنهاد جدید به بازار ایفا می کنید. در اینجا چهار مرحله وجود دارد تا مطمئن شوید که آن را درست انجام می دهید:
- استراتژی را نهایی کنید
- مدیریت تولید
- آمادگی راه اندازی
- راه اندازی، اندازه گیری و تکرار
-
چگونه بر اساس تحقیقات بازار مخاطبان هدف و تجزیه و تحلیل رقابتی، مشتریان را به دست خواهید آورد؟
در اینجا استراتژی های ساده ای برای جذب مشتری بر اساس تحقیقات بازار مخاطبان هدف و تجزیه و تحلیل رقابتی ارائه شده است.
- یک پروفایل مشتری ایده آل ایجاد کنید
- تحقیقات بازار انجام دهید
- پیشنهادات خود را دوباره ارزیابی کنید
- درباره رقبای خود تحقیق کنید
- از داده های موجود مشتری استفاده کنید
-
کدام کانال های بازاریابی و عملیاتی برای کسب و کارها بهترین هستند؟
این بهترین کانال های بازاریابی و عملیاتی برای مشاغل عبارتند از:
- بازاریابی دهان به دهان
- بازاریابی محتوا و سئو
- وبسایت شما
- بازاریابی ایمیلی
- رسانه های اجتماعی
- بازاریابی پرداخت به ازای کلیک
-
سخت ترین بخش یک بیزینس پلن چیست؟
سخت ترین بخش یک بیزینس پلن، بخش مالی است. ارائه ارقام در مورد یک تجارت کاملاً جدید با احتمالاً یک مفهوم کاملاً جدید دشوار است. هیچ نقشه راهی وجود ندارد، کسی نیست که دنبال شود. بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که یک شرکت مشابه را پیدا کنید و سعی کنید آنچه را که آنها می سازند بسنجند.
-
هنگام بازاریابی محصولات خود، چگونه در بازار متمایز می شوید؟
برای متمایز کردن محصول خود، ابتدا به این فکر کنید که چه کسی میخواهد محصول شما را بخرد، چرا آن را میخواهد، میخواهد چگونه به نظر برسد، کجا میخواهد آن را بخرد و چقدر برای آن هزینه خواهد کرد. اگر در مورد هیچ یک از این ملاحظات مطمئن نیستید، انجام تحقیقات بازاریابی راهی عالی برای یافتن پاسخ است. با این حال، در اینجا چند راه برای متمایز کردن محصول خود در بازار هنگام بازاریابی وجود دارد.
- خدمات مشتری بی نظیری داشته باشید
- طاقچه پایین
- یک لمس شخصی اضافه کنید
- از قیمت به عنوان یک عامل متمایز استفاده کنید
- به مشتریان خود گزینه هایی برای سفارشی سازی محصولات خود بدهید
- مسئولیت اجتماعی داشته باشید
- از سرعت به نفع خود استفاده کنید.
-
اما چگونه می توانید به مشتریان بالقوه ای دست پیدا کنید که ممکن است از محصول یا خدمات شما سود ببرند؟
جستجو یکی از مراحل کلیدی فرآیند فروش است. و با این حال، یکی از دشوارترین ها نیز هست. در اینجا چند راه برای دستیابی به مشتریان بالقوه ای که ممکن است از محصول یا خدمات شما سود ببرند وجود دارد:
- یک نمایه بالقوه ایده آل ایجاد کنید
- راه هایی را برای رسیدن به چشم انداز ایده آل خود شناسایی کنید
- فعالانه روی لیست تماس های خود کار کنید
- ایمیل های شخصی سازی شده ارسال کنید
- ارجاعات را بخواهید
- دانای همه چیز شوید
- حضور خود را در رسانه های اجتماعی ایجاد کنید
- ارسال محتوای مرتبط به مشتریان بالقوه
- مهارت های فروش خود را در قالب ویدیویی نشان دهید
- پیگیری، پیگیری، پیگیری
-
چگونه از نظر قیمت، محصول یا خدمات رقابت خواهید کرد؟
برای تبدیل شدن به یک کسبوکار موفق، باید راههایی بیابید که یک قدم جلوتر از رقبای خود باقی بمانید. انجام این کار اغلب گفتنش آسان تر از انجام آن است و هیچ پاسخ ساده ای برای شکست دادن رقبا وجود ندارد.
- رقابت از نظر قیمت : یکی از سادهترین راهها برای شکست دادن رقبا، ارائه قیمتهای مقرونبهصرفهتر است. برای تعیین نقطه قیمت ایدهآل، به تصویر واضحی از قیمت کالاها یا خدمات رقبا نیاز دارید. تحقیق کنید که کدام رقبا بهترین ارزش را ارائه می دهند. سپس باید تعیین کنید که آیا چیزی که ارائه میدهید ارزش بیشتری برای میز به ارمغان میآورد و بنابراین باید قیمت بالاتری داشته باشد.
- رقابت از نظر محصول : تمایز محصول یک استراتژی بازاریابی است که برای تمایز محصولات یا خدمات یک شرکت از رقبا ایجاد شده است. تمایز موفق محصول شامل شناسایی و برقراری ارتباط با کیفیت های منحصر به فرد یک محصول یا شرکت و در عین حال برجسته کردن تفاوت های متمایز بین آن محصول یا شرکت و رقبای آن است.
- رقابت در شرایط خدمات : ارائه خدمات عالی و به یاد ماندنی به مشتریان راهی عالی برای ایجاد وفاداری در بین مشتریان و متمایز کردن خود از رقبا است. اولویت را برای استخدام کارمندانی قرار دهید که نه تنها از محصولات و خدمات شما، بلکه از برند شما به عنوان یک کل شناخت کامل دارند.
-
کدام استراتژی بازاریابی بهترین بازده سرمایه را برای شما به ارمغان می آورد؟
بازاریابی محتوا و سئو بهترین راه برای خرج کردن بودجه بازاریابی شما به لطف طیف گسترده ای از اثرات، ارزش دائمی و پتانسیل بازده ترکیبی آن است.
-
ارزش پیشنهادی شما چگونه به مشتریان شما منتقل می شود؟
یک پیشنهاد ارزش ارزشی را که برای مشتریان خود ارائه خواهید کرد بیان می کند و دلایل اصلی را بیان می کند که مشتری باید از شما خرید کند. کم و بیش بیان می کند که چگونه محصول و خدمات شما با ارائه مزایای خاص، درد آنها را تسکین می دهد، و این که چگونه با رقبای شما متفاوت است. بهترین گزاره های ارزش دارای ویژگی های مشترک زیر هستند. تی
- پاک کردن
- مختصر
- منحصر بفرد
- مربوط
- متمایز شده است
- دوخته شده
- تبلیغات کم
- استوار
-
چگونه به سرمایه گذاران فرشته یا سرمایه گذاران خطرپذیر نزدیک خواهید شد؟
- در جایگاه خود به آنها نزدیک شوید
- به آنها نشان دهید که سرمایه گذاری های تجاری گذشته شما چقدر موفق بوده اند
- شما باید اعداد مربوطه را بشناسید
- انجام تحقیقات مناسب را در اولویت قرار دهید
- مطمئن باشید
-
از چه کانال هایی برای جذب و برقراری ارتباط با مشتریان استفاده خواهید کرد؟
ضروری است که به مشتریان خود تا حد امکان کانال های تماس ارائه دهید تا اطمینان حاصل شود که آنها می توانند به راحت ترین روش با شما تماس بگیرند. برای کمک به تصمیم گیری در مورد کانال های تماسی که باید برای کسب و کار خود در نظر بگیرید، در اینجا لیستی از برجسته ترین کانال های تماس با مشتری آورده شده است:
- چت زنده وب
- ربات های چت
- برنامه های مسنجر
- رسانه های اجتماعی
- پست الکترونیک
- پست
- فرم های وب
- تماس های تلفنی سنتی
- تماس تحت وب
- پاسخ تماس بگیرید
- چت تصویری
- قرار ملاقات در فروشگاه
-
- چگونه یک بیزینس پلن (طرح توجیهی) کامل و موفق بنویسیم
- نحوه نوشتن بیزینس پلن به زبان ساده و کامل
- چگونه یک بیزینس پلن کامل و حرفه ای بنویسیم
- چگونه یک طرح کسب و کار یا بیزینس پلن موفق بنویسیم
- چگونه یک بیزینس پلن برنده بنویسیم