طرح توجیهی ویزای استارت آپ آلمان برای اقامت از طریق ویزای کارآفرینی

ویزای استارت آپ آلمان برای اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت مسئولیت محدود که به انگلیسی آن را LLC یا limited liability company  مینامند و در آلمانی آن را  گِ.اِم.بِ.اِ GmbH  گفته میشود ، معرفی شده است.

طرح توجیهی برای اقامت از طریق سرمایه گذاری ( اروپا ، کانادا و استرالیا )

طرح توجیهی ویزا سرمایه گذاری اقامت Business Plan Visa Germany  طرح توجیهی ویزای استارت آپ آلمان برای اقامت از طریق ویزای کارآفرینی

بر اساس قوانین سرمایه گذاری در آلمان ، حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای اقامت و ثبت یک شرکت 25 هزار یورو است.

هر کشوری از جمله آلمان به ورود سرمایه به کشورش نیاز دارد برای همین از افراد سرمایه گذار دعوت می نماید که با ارائه بیزینس پلن Business Plan خود و ثبت شرکت ، سرمایه خود را به آلمان منتقل نمایند. سرمایه گذار باید در طرح توجیهی خود نشان دهد که کسب و کار مدنظر وی سودآور خواهد بود و برای کشور آلمان منافع مالی خواهد داشت.

شرایط ثبت شرکت در آلمان مانند سایر کشورها است و چیز عجیبی ندارد

البته اگر از وکلا بپرسید ، ثبت شرکت را مانند فیل هوا کردن برای کارفرمای خود پیچیده می نمایند.

یک نکته مهم است ، برای ثبت شرکت توسط ایرانیها ، کمی مسئله زمانبر است. زیرا وقت سفارت آلمان خیلی راحت گرفته نمیشود. در نتیجه اگر برای یک اردنی 2 ماه زمان ببرد برای ما 1 سال زمان میبرد.

ما پیشنهاد میکنیم که ثبت شرکت خود را با یک مشاور حقوقی یا وکیل که در آلمان حضوری فیزیکی دارد ، پیش ببرید. کسی که برای شما بتواند کار را از همانجا پیگیری نماید.

مراحل ثبت شرکت مسئولیت محدود  GmbH در آلمان

برای شروع کار خود ، ابتدا باید شرکت خود را در مراجع ذیربط ثبت کنید. این موارد شامل موارد زیر است:

  1. ثبت تجاری (Handelsregister)
  2. دفتر تجارت (Gewerbeamt)
  3. اداره امور مالیاتی (Finanzamt)

سپس:

  1. اتاق صنعت و تجارت (IHK) یا اتاق صنایع دستی (HWK) [بسته به نوع فعالیت تجاری شما]
  2. انجمن صنفی (Berufsgenossenschaft)
  3. آژانس کاریابی (Agentur für Arbeit) اگر می خواهید کارمند استخدام کنید

هزینه ثبت نام شرکت مسئولیت محدود GmbH

علاوه بر هزینه های دفتر اسناد رسمی ، هزینه های ثبت تجاری در Handelsregister در حدود 20 تا 60 یورو است ، این عدد می تواند تا 150 یورو باشد (اگر سهامداری در شرکت وجود نداشته باشد).

حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای اقامت 25 هزار یورو است که باید سرمایه گذار در طرح توجیهی خود  نشان دهد که این عدد را در چه حوزه‌هایی و چگونه سرمایه خواهد نمود. کسب و کار باید بتواند در یک بازه مشخص و منطقی سودی مثبت نشان دهد.

مشاورین دولت آلمان این طرح توجیهی را بررسی مینمایند و اگر با برخی از شاخص‌های سختگیرانه اقتصادی، مطابقت نداشته باشد ، حتما آن طرح توجیهی رد خواهد شد.

 

چطور طرح توجیهی بنویسیم – 20 نمونه طرح توجیهی رایگان

بیزینس پلن برای ویزای کانادا – مدارک مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی کانادا

یک پاسخ ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now ButtonCall Now