طرح توجیهی پرورش پرندگان شکاری وحشی از جمله بیزینس پلن های خیلی خاصی بود که برای این مشتری گرامی تهیه شده است.
طرح توجیهی پرورش قوش
شرکت اسمای با توجه به قوانین کشور ، تصمیم به سرمایهگذاری بر ” تکثیر و پرورش پرندگان وحشی در اسارت ” گرفته است و برای توجیه برنامه خود نزد سازمان محیط زیست، از این مجموعه برای تهیه ( بیزینس پلن ) طرح کسبوکار تجاری Business Plan خود به مراجعه نمود.
این طرح توجیهی پرورش پرندگان شکاری بر پرورش قوش متمرکز خواهد بود.
تیم مشاوران مدیریت ایران با توجه به آنکه تکثیر و پرورش پرندگان وحشی در اسارت با اهداف احیاء زیستبومهای آسیبدیده، احیاء گونههای در معرض خطر، تولید پروتئین، پر، تخم و سایر اجزاء پرندگان وحشی، پس از اخذ مجوزهای لازم مجاز میباشد، این طرح توجیهی را به استناد دستورالعمل زیر برای این شرکت تهیه نمود :
خرداد ۱۳۸۷ – در اجرای مواد ۱ و ۶ قانون شکار و صید مصوب ۱۶/۳/۱۳۴۶ و با اصلاحات مصوب ۳۰/۱۰/۱۳۵۳ و ۲۵/۹/۱۳۷۵ و نیز مواد ۲۱، ۳۱ و ۳۳ الی ۳۶ آییننامه اجرایی همان قانون و نیز ماده ۸ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست مصوب ۲۸/۳/۱۳۵۳ و اصلاحیه ۲۴/۸/۱۳۷۱ با رعایت مفاد این دستورالعمل مجوز فعالیت تکثیر و پرورش پرندگان وحشی در اسارت برای متقاضیان صادر میگردد.
خلاصه طرح توجیهی پرورش قوش
با توجه تقاضای بالای بازار بینالمللی و وجود امکانات کافی و تخصصی در ایران ، شرکت اسمای اقدام به سرمایهگذاری بر تکثیر و پرورش پرندگان وحشی در اسارت نموده است.
این مرکز در 30 هزار مترمربع در فاصلهای قانونی از تمام مراکز تحت حفاظت ، مراکز دامپروری ، امکان صنعتی و مسکونی ، زیرساختهای مرتبط با پرورش پرندگان شکاری وحشی آمادهشده است.
در گام نخست تولید قوش در دستور کار این مجموعه میباشد. اما بر اساس این طرح توجیهی قرار است سایر گونه ها مانند عقاب، شاهین سپید ، شاهین قهوه ای را نیز پوشش دهد.
نکته حائز اهمیت این است که قوش از پرندگان شکاری است که نژادش در معرض خطر نیست و به تعداد کافی در حیاط وحش ایران و جهان وجود دارد. باز، قرقی، پیغو و پیغوی کوچک چهار گونه قوش بومی ایران هستند
هدفگذاری :
- دریافت جفت مولد از خود سازمان محیط زیست برای جوجه کشی ( تحت نظر کارشناسان این سازمان )
- تولید حداقل 300 قوش در طی 5 سال
- آغاز فاز دوم در پایان سال سوم برای تولید پرندگان شکاری در حال انقراض به سفارش و پیشنهاد سازمان محیط زیست با حداقل هزینه ( مثل باز )
عوامل کلیدی موفقیت :
- همکاری مستقیم با سازمان محیط زیست
- وجود فضای کافی و تجهیزات مناسب
- بهرهگیری از نیروی انسانی متخصص در حوزه پرورش پرندگان وحشی
- حضور دائم یک دامپزشک در کنار مجموعه